Fejl 807b01f7 vises, når du foretager et køb på Xbox 360

Du kan få vist følgende fejlkode og -meddelelse, når du foretage et køb via Xbox Live på din xbox 360-konsol:

Some Xbox Live content is temporarily unavailable. You can still access your profile, communicate with other players, and play games online.

The content will automatically appear when it's available.

Status Code: 807b01f7

Dette kan betyder, at Xbox Live-tjenesten er midlertidigt utilgængelig på grund af problemer. Der kan også være et problem med din forbindelse til Xbox Live.

Løsninger

Du kan prøve følgende for at løse problemet.

Løsning 1: Tjek status for Xbox Live-tjenesten

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Xbox Live-kernetjenester: kører
2017-08-17T19:41:49.2469800+00:00

Løsning 2: Test Xbox Live-forbindelsen

1. Tryk på Guide-knappen  på controlleren.
  2. Vælg Settings, System Settings og derefter Network Settings.
  3. Vælg navnet på dit trådløse netværk under Wireless Network, eller vælg Wired Network for en kabelforbindelse.
  4. Vælg Test Xbox Live Connection.

Bemærk! Vælg Ja, hvis du bliver bedt om at opdatere konsollens software.

Hvis testen gennemføres, uden at der registreres problemer, burde din konsol kunne oprette forbindelse til Xbox Live. Prøv at oprette forbindelse til Xbox Live igen.

Hvis testen ikke kan gennemføres, skal du fortsætte fejlfindingen ved at bruge Løsning til forbindelsesfejl på Xbox 360.

Løsning 3: Slet din Xbox-profil, og download den igen

Du kan muligvis løse problemet ved at erstatte en forældet eller beskadiget profil på din konsol. Sådan gør du:

Trin 1: Slet din Xbox-profil

1. Gå til settings, og vælg System.
    2. Vælg Storage.
    3. Hvis der ikke er tilsluttet nogen eksterne lagerenheder til konsollen, skal du vælge Hard Drive. Hvis du bruger eksterne lagerenheder, skal du vælge All Devices.
    4. Vælg Profiles.
  1. Vælg den Xbox Live-profil, du vil slette.
  2. Vælg Delete.
  1. Vælg en af følgende:
  • Delete Profile Only. Profilen slettes, men gemte spil og gennemførelser bevares.
  • Delete Profile and Items. Profilen samt de tilknyttede gemte spil og gennemførelser slettes.

Trin 2: Ryd systemcachen

1. Tryk på Guide-knappen  på controlleren.
  2. Gå til settings, og vælg System Settings.
  3. Vælg Storage eller Memory.
  4. Markér en lagerenhed, og tryk derefter på Y  på controlleren. (Det er ligegyldigt, hvilken lagerenhed du vælger. Cachen ryddes for alle lagerenheder).
  5. Vælg Clear System Cache.
  6. Vælg Yes, når du bliver bedt om at bekræfte vedligeholdelse af lagerenheden.
  7. Genstart konsollen.

Trin 3: Download din Xbox-profil igen

1. Tryk på Guide-knappen  på controlleren.
  2. Vælg Download Profile.

Bemærk! Kan du ikke se Download Profile? Det skyldes, at du er logget på med en anden profil. Tryk på X for at logge af, bekræft, og vælg derefter Download Profile.

1. Nederst på skærmen Download Profile skal du vælge Download Profile.
  1. Angiv mailadressen til den Microsoft-konto, der er tilknyttet din Xbox-profil.

Bemærk! Hvis du har en Xbox Live-barnekonto, skal du angive legitimationsoplysningerne til forælderens Microsoft-konto, for at profilen kan downloades. (Hvis du ikke har legitimationsoplysningerne, kan du få hjælp i Løsning på problemer med mistet konto eller Løsning på problemer med mistet adgangskode).

2. Skriv adgangskoden til din Microsoft-konto.
  3. Hvis du bruger en ekstern lagerenhed på din konsol, skal du vælge, hvilken lagerenhed du vil gemme profilen på. Hvis du ikke bruger en ekstern lagerenhed, startes downloadingen af din profil med det samme.

Du skulle nu kunne logge på konsollen med din Xbox-profil.
Vigtigt! Hvis du har downloadet din profil til en anden konsol, og du valgte indstillingen Remember Password, kan du fjerne adgangskoden eksternt, så ingen andre kan få adgang til din profil på den anden konsol. Du kan få mere at vide i Administrer logonindstillingerne på din Xbox 360-konsol.