Fejlkode 831188FB vises, når du forsøger at logge på din Microsoft-konto

Problem

Du får vist følgende fejlkode og meddelelse, når du forsøger at logge på Microsoft-kontoen:

There is something wrong with your Microsoft account.

Status code: 831188FB

Dette kan betyde, at du skal føje sikkerhedsbeviser til din Microsoft-konto.

Løsninger

Du kan få flere oplysninger om sikkerhedsbeviser, og hvordan du føjer dem til din Microsoft-konto, ved at se Tilføj og opdater sikkerhedsbeviser for din Microsoft-konto.

Hvis fejlen fortsætter, kan du kontakte Xbox Support ved at klikke på linket "Kontakt os" nederst på denne side.