Fejlkode 831188FE vises, når du logger på Xbox Live på Xbox 360

Du kan få vist følgende fejlkode og -meddelelse, når du forsøger at logge på Xbox Live på din Xbox 360-konsol:

831188FE
Sorry, something's wrong with your Microsoft account. Go to https://account.live.com for help.

Dette kan betyde, at der er et problem med din Microsoft-konto eller din Xbox-profil.

Løsning

Før du prøver denne løsning, skal du tjekke, om der er nogen meddelelser om service på siden Xbox Live-status. Eller du kan se, om der vises en meddelelse om service øverst på denne side. Hvis der vises en meddelelse om service på tjenesten, skal du vente og derefter prøve igen.

Bemærk! Hvis en specifik tjeneste eller app er nede, kan du bede Microsoft om at give dig besked, når den kører igen. Klik på Giv mig besked, når denne tjeneste eller app er i gang under appens eller tjenestens navn.

Trin 1: Tjek, at der ikke er problemer med dine sikkerhedsoplysninger

1. Gå til Administrer dine sikkerhedsoplysninger, og log på den Microsoft-konto, der er knyttet til din Xbox-profil.
  2. Tjek alle de telefonnumre, alternative mailadresser og sikkerhedsspørgsmål og -svar, der er knyttet til din Microsoft-konto.
    • Hvis nogle af oplysningerne er forældede eller forkerte, skal du opdatere dem.

Bemærk! Hvis nogle af sikkerhedsoplysningerne er forkerte, skal du opdatere dem. Du skal ikke slette dem. Hvis du sletter nogle forkerte sikkerhedsoplysninger, bliver du låst ude fra din konto.

• Tjek, at du har mindst to sikkerhedsoplysninger på din konto. Mindst én af sikkerhedsoplysningerne skal være et telefonnummer eller en mailadresse.

Du kan få mere at vide om sikkerhedsoplysninger i Oversigt over sikkerhedsoplysninger til Microsoft-konto.

Trin 2: Slet din Xbox Live-profil

1. Tryk på Guide-knappen  på controlleren.
  2. Gå til Settings, og vælg System Settings.
  3. Vælg Storage.
Kategorien Storage er markeret på skærmen System Settings
  1. Vælg All Devices.
  2. Vælg Profiles.
  3. Vælg den Xbox Live-profil, du vil slette.
  4. Vælg Delete.
  5. Vælg Delete Profile Only. Profilen slettes, men gemte spil og gennemførelser bevares.

Vigtigt! Vælg ikke Delete Profile and Items. Dette sletter profilen samt de tilknyttede spil og gennemførelser (achievements).

Trin 3: Ryd systemcachen på Xbox 360-konsollen

1. Tryk på Guide-knappen  på controlleren.
  2. Gå til Settings, og vælg System Settings.
  3. Vælg Storage eller Memory.
Kategorien Storage er markeret på skærmen System Settings
  1. Markér en lagerenhed, og tryk derefter på Y  på controlleren. (Det er ligegyldigt, hvilken lagerenhed du vælger. Cachen ryddes for alle lagerenheder).
  2. Vælg Clear System Cache.
  3. Vælg Yes, når du bliver bedt om at bekræfte vedligeholdelse af lagerenheden.
  4. Genstart konsollen.

Trin 4: Download din Xbox Live-profil igen

1. Tryk på Guide-knappen  på controlleren.
  2. Vælg Download Profile.

Bemærk! Kan du ikke se Download Profile? Det skyldes, at du er logget på med en anden profil. Tryk på X  for at logge af, bekræft, og vælg derefter Download Profile.

3. Nederst på skærmen Download Profile skal du vælge Download Profile.
  4. Angiv den Microsoft-konto, der er knyttet til din profil. Hvis du ikke kan huske mailadressen eller adgangskoden til din Microsoft-konto, skal du se Løsning på problemer med mistet konto eller Løsning på problemer med mistet adgangskode.

Bemærk! Hvis du har en Xbox-barnekonto, skal du angive forælderens Microsoft-kontooplysninger for at downloade profilen.

5. Hvis du bruger en ekstern lagerenhed på din konsol, skal du vælge, hvilken lagerenhed du vil gemme profilen på. Hvis du ikke bruger en ekstern lagerenhed, startes downloadingen af din profil med det samme.

Du skulle nu kunne logge på konsollen med din Xbox-profil.

Vigtigt! Hvis du har downloadet din profil til en anden konsol, og du valgte indstillingen Remember Password, kan du fjerne adgangskoden eksternt, så ingen andre kan få adgang til din profil på den anden konsol. Du finder flere oplysninger i Administrer loginindstillingerne på din Xbox 360-konsol.

Trin 5: Genstart konsollen

Genstart din konsol, og prøv derefter at logge på Xbox Live.