Fejl 83820065 vises, når du bruger et kreditkort til at foretage et køb på Xbox 360

Du får vist følgende fejlkode, når du køber med et kreditkort på Xbox 360:

83820065

Dette kan betyde, at din betalingsmetode ikke kan godkendes via din bank, eller at Microsoft registrerer mistænkelig aktivitet og forhindrer opkrævninger.

Løsninger

Du kan prøve at afhjælpe dette problem med følgende løsninger.

Løsning 1: Tjek din faktureringsadresse

Tjek, at faktureringsadressen for din Microsoft-konto svarer til den faktureringsadresse, der bruges til dit kreditkort. Tjek også, at udløbsdatoen for dit betalingskort ikke er overskredet. Sådan gør du:

1. Log på siden Betaling og fakturering med din Microsoft-konto.
  2. Hvis du ikke kan huske mailadressen eller adgangskoden til din Microsoft-konto, skal du bruge Løsning på problemer med mistet konto eller Løsning på problemer med mistet adgangskode.
  3. Vælg Faktureringsoplysninger, og følg derefter de angivne trin for at gennemse dine faktureringsoplysninger.
    Bemærk! Hvis der er en fejl, skal du vælge Rediger profil og derefter følge instruktionerne for at opdatere oplysningerne.

Løsning 2: Opdater eller rediger din betalingsmåde

Du bruger muligvis en betalingsmåde, der er udløbet, eller som skal opdateres. Hvis du vil ændre eller opdatere din betalingsmåde, skal du gå til Skift betalingsmåde, vælge Opdater en betalingsmåde eller Tilføj betalingsmåde til venstre på skærmen og derefter følge instruktionerne på skærmen.

Løsning 3: Kontakt dit pengeinstitut

Der kan være en af følgende årsager til, at købet ikke blev gennemført:

• Kreditkortet er ikke aktiveret.
  • Kreditkortet blev afvist på grund af manglende dækning.
  • Kreditkortet er ikke godkendt til onlinekøb eller automatisk fakturering.
  • Kreditkortselskabet blokerer for transaktionen.

Kontakt dit kreditkortselskab eller din bank for at sikre dig, at det kort, du har valgt, er aktiveret, at der er dækning på kortet, og at transaktionen ikke af en eller anden grund blokeres.

Løsning 4: Prøv at foretage købet igen senere

Købet kan være blokeret af en af følgende årsager:

• For mange købsforsøg inden for kort tid blev afvist.
  • Microsoft-kontoen eller betalingsmåden bruges fra et mistænkeligt sted.
  • Den betalingsmåde, som du angav, kan være registreret for en overtrædelse for manglende betaling, der forhindrer, at den bruges til nye køb.

Vent, og prøv at udføre transaktionen igen i løbet af 24 til 48 timer. Hvis du oplever flere købsfejl, kan det medføre, at transaktioner ikke kan behandles før efter en vis tid uden købsforsøg (normalt 24 til 48 timer).

Løsning 5: Brug en forudbetalt kode eller et Xbox-gavekort

Som et alternativ til kredit- eller bankkort kan du købe et Xbox-gavekort hos en forhandler og bruge det til dine køb. Bemærk, at det ikke er alle køb, der understøtter Xbox-gavekort eller tilbyder forudbetalingsmuligheder. Før du køber et Xbox-gavekort eller et forudbetalt kort, skal du tjekke, at købsmetoden kan benyttes til den vare, du vil købe.