Fejlkoden 838200c8 vises, når du køber eller får vist kontooplysninger på Xbox Live

Du kan få vist følgende fejlkode og -meddelelse, når du foretager et køb eller får vist kontooplysninger på Xbox Live:

Sorry, there's a problem with the Xbox service. Try again later.
Status Code 838200c8

Dette kan betyde, at der er problemer med Xbox-tjenesten.

Løsning

Se, om der er nogen meddelelser om service på siden Xbox Live-status. Eller se, om der er en meddelelse om service på Xbox Live øverst på denne side. Hvis der er en aktuel meddelelse om service på tjenesten, skal du vente og derefter prøve igen.

Kun kunder i USA: Hvis en specifik tjeneste eller app er nede, kan du anmode om at få tilsendt en sms eller talenotifikation, når den kører igen. Klik på Giv mig besked, når denne tjeneste eller app er i gang under appens eller tjenestens navn.