Fejl 838200CE vises, når du bruger PayPal til at foretage en betaling på Xbox 360

Du kan få vist følgende fejlkode og -meddelelse, når du prøver at bruge en PayPal-konto til at købe et Xbox Live Gold-abonnement eller et spil på din Xbox 360-konsol:

Sorry, there's a problem with the Xbox service. Try again later".
Status code: 838200CE

Hvis du forsøger at foretage dit køb direkte via Xbox.com, får du vist følgende meddelelse, når du forsøger at logge på din PayPal-konto:

Din anmodning kan ikke udføres
Den belønningsmetode, du har valgt, er ikke godkendt. Vælg en anden belønningsmetode for at få din cashback-belønning. Hvis du får vist denne meddelelse flere gange, skal du kontakte kundesupport.
Meddelelse 8017

Dette kan betyde, at Xbox Live er midlertidigt nede på grund af vedligeholdelse, eller der kan være et problem med din betalingsmåde.

Løsninger

Du kan prøve at afhjælpe dette problem med følgende løsninger.

Løsning 1: Tjek Xbox Live-tjenestens status

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Xbox Live-kernetjenester: kører
2017-07-23T08:55:51.3121027+00:00

Løsning 2: Løs problemer med din PayPal-konto

Du kan få hjælp til at løse problemer med din PayPal-konto i Brug PayPal til din Xbox Live-konto.

Løsning 3: Tjek, at dine faktureringsoplysninger er opdateret

Tjek, at faktureringsadressen for din Microsoft-konto svarer til den faktureringsadresse, der bruges til dit kreditkort. Tjek også, at udløbsdatoen for dit betalingskort ikke er overskredet. Sådan gør du:

1. Log på siden Betaling og fakturering med din Microsoft-konto.
  2. Hvis du ikke kan huske mailadressen eller adgangskoden til din Microsoft-konto, skal du bruge Løsning på problemer med mistet konto eller Løsning på problemer med mistet adgangskode.
  3. Vælg Faktureringsoplysninger, og følg derefter de angivne trin for at gennemse dine faktureringsoplysninger.

Bemærk! Hvis der er en fejl, skal du vælge Rediger profil og derefter følge instruktionerne for at opdatere oplysningerne.