Fejl 838200DE vises, når du foretager et køb på Xbox 360

Følgende fejlkode og -meddelelse vises, når du prøver at foretage et køb på din Xbox 360-konsol:

Sorry, there's a problem with the Xbox service. Try again later.
Status Code: 838200DE

Dette kan betyde følgende:

• Xbox Live-tjenesten er ikke tilgængelig i øjeblikket.
  • Der er en udestående saldo på din konto.

Løsninger

Du kan prøve følgende for at løse problemet.

Løsning 1: Tjek statussen for Xbox Live-tjenesten

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Xbox Live-kernetjenester: kører
2017-02-22T20:33:55.6399539+00:00

Løsning 2: Betal din udestående saldo

Hvis der er en udestående saldo for et abonnement, som er knyttet til din betalingsmåde, skal du betale det beløb, du skylder, før du foretage et køb på din Xbox 360-konsol.

Sådan betaler du din udestående saldo online:

1. Log på siden Tjenester og abonnementer med din Microsoft-konto.
  2. Find det abonnement, der har en forfalden saldo, på listen. Det beløb, du skylder, er markeret med rødt.
  3. Vælg Betal nu, og følg derefter instruktionerne for at betale den udestående saldo.

BEMÆRK! Hvis dit abonnement har en forfalden saldo, kan du ikke betale det skyldige beløb ved at tilføje en forudbetalt kode. Du skal betale det udestående beløb på den måde, der er angivet ovenfor, inden du indløser din forudbetalte kode.