Fejlkode 8382012D vises, når du føjer et kreditkort til din Xbox Live-konto på din Xbox 360

Du får vist følgende fejlmeddelelse, når du føjer et kreditkort til din Xbox Live-konto på din Xbox 360:

Sorry, there's a problem with the Xbox service. Try again later.

Status code: 8382012D

Dette betyder, at der muligvis er et problem med dit kreditkort eller med dine faktureringsoplysninger.

Løsninger

Løsning 1: Tjek faktureringsadressen

Tjek, at faktureringsadressen for din Xbox Live-konto svarer til den faktureringsadresse, som dit kreditkortselskab har registreret. Følg disse trin for at tjekke eller ændre faktureringsadressen for din Xbox Live-konto:

Bemærk! Du kan blive bedt om at angive en sikkerhedskode for at beskytte din konto.

1. Gå til Oplysninger om faktureringskonto, og log på med den Microsoft-konto (mailadresse og adgangskode), der er knyttet til din Xbox Live-konto.

Bemærk! Hvis du ikke kender mailadressen eller adgangskoden til din Microsoft-konto, skal du se Find mailadressen eller adgangskoden til din Microsoft-konto.

2. Vælg Faktureringsoplysninger.
  3. Tjek, at faktureringsadressen svarer til de oplysninger, som dit kreditkortselskab har registreret. Hvis du har brug for at ændre oplysningerne, skal du klikke på Rediger profil.

Løsning 2: Kontakt din bank eller dit finansieringsselskab

Der kan være en af følgende årsager til, at det ikke er muligt at tilføje kreditkortet:

• Kreditkortet er ikke aktiveret.
  • Kreditkortet blev afvist på grund af manglende dækning.
  • Kreditkortet er ikke godkendt til onlinekøb eller automatisk fakturering.
  • Kreditkortselskabet blokerer for transaktionen.

Kontakt dit kreditkortselskab eller din bank for at sikre dig, at det kort, du har valgt, er aktiveret, at der er dækning på kortet, og at transaktionen ikke af en eller anden grund blokeres.

Løsning 3: Prøv at tilføje dit kreditkort igen senere.

Dit kreditkort kan være blokeret af en af følgende årsager:

• For mange købsforsøg inden for kort tid blev afvist.
  • En overtrædelse for manglende betaling forhindrer, at det kan bruges til nye køb.
  • Xbox Live-kontoen eller betalingsmåden bruges fra et mistænkeligt sted.

Vent, og prøv at udføre transaktionen igen i løbet af 24 til 48 timer. Hvis flere køb efter hinanden mislykkes, kan det betyde, at transaktioner ikke kan behandles før efter en vis tid (24 til 48 timer).