Fejl 8382025C vises, når du foretager et køb med PayPal på Xbox 360

Følgende fejlkode og -meddelelse vises, når du bruger PayPal til at foretage et køb på din Xbox 360-konsol:

Status code: 8382025C

Sorry, there's a problem with the Xbox service. Try again later.

Dette betyder, at den PayPal-konto, du prøver at tilføje, ikke er understøttet. Microsoft understøtter kun PayPal-konti, der har et kreditkort eller en bekræftet bankkonto som betalingskilde.

Løsninger

Løsning 1: Opdater din PayPal-konto med en anden betalingskilde

Opdater din PayPal-konto med enten et kreditkort eller en bekræftet bankkonto som betalingskilde.

Løsning 2: Brug en anden betalingsmåde

Du kan nemt ændre din betalingsmåde. Gå til Skift betalingsmåde, vælg Tilføj betalingsmåde til venstre på skærmen, og følg derefter instruktionerne.