Fejlkode 8387138D vises, når du køber indhold på Xbox Live på Xbox 360

Du får vist følgende fejlmeddelelse, når du forsøger at købe indhold på Xbox Live på din Xbox 360:

8387138D

Can't receive information from Xbox Live. Please try again later.

Dette kan betyde en af følgende ting:

• Der er opstået et midlertidigt problem med faktureringstjenesten på Xbox Live.
  • Der er et problem med din Xbox Live-konto.

Du bliver kun opkrævet for de køb, der går igennem. Så selvom du får en mail fra os om, at du er blevet opkrævet et beløb, eller hvis der figurerer et beløb på dit kreditkort, vil det automatisk blive modregnet, og du vil ikke blive faktureret for køb, der ikke kunne gennemføres.

Løsninger

Du kan prøve at afhjælpe dette problem med følgende løsninger:

Løsning 1: Gennemfør købet igen med det samme

Prøv at gennemføre købet igen med det samme. Dette kan afhjælpe visse midlertidige problemer med faktureringstjenesten. Du bliver aldrig opkrævet for de køb, der ikke går igennem.

Løsning 2: Prøv at gennemføre købet igen om 24 til 72 timer

Hvis det ikke løser problemet at gennemføre købet igen med det samme, skal du forsøge at gennemføre købet igen om 24 til 72 timer.