Fejlkode 8b010008 vises, når du downloader på Xbox 360

Du får vist følgende fejlkode og fejlmeddelelse, når du forsøger at downloade på din Xbox 360-konsol:

Status code: 8b010008

Some Xbox Live features are temporarily unavailable. You can still play online and send messages.

Hvis du får vist denne fejlmeddelelse, betyder det en af følgende ting:

• Nogle Xbox-funktioner er ikke tilgængelige på grund af systemvedligeholdelse eller et midlertidigt problem med Xbox Live.
  • Du kan ikke få adgang til nogle Xbox-funktioner på grund af et problem med netværkskonfigurationen.

Løsninger

Løsning 1: Tjek Xbox Live-tjenestens status

Xbox Live kan være nede på grund af systemvedligeholdelse. Tjek Xbox Live-tjenestens status. Hvis der vises en meddelelse om service på Xbox Live-tjenesten, skal du vente og prøve igen senere.

Hvis der ikke vises nogen meddelelser om service på Xbox Live-tjenesten, og du bliver ved med at få vist fejlen, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 2: Test forbindelsen

Test Xbox Live-forbindelsen på din Xbox 360-konsol. Sådan gør du:

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
  2. Gå til Settings og derefter System Settings.
  3. Vælg Network Settings.
  4. Vælg Wired Network eller navnet på det trådløse netværk, hvis du bliver bedt om det.
  5. Vælg Test Xbox Live Connection.
  6. Gør et af følgende:
    • Hvis testen mislykkes, og du ikke kan oprette forbindelse til Xbox Live, skal du se under Fejlfinding i forbindelse med Xbox Live-forbindelsen.
    • Hvis Xbox Live-tjenesten er tilgængelig, kan du prøve den næste løsning.
    • Hvis der vises en meddelelse om service på Xbox Live-tjenesten, kan du prøve senere, når Xbox Live-tjenesten er tilgængelig.

Hvis du stadig får vist fejlen, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 3: Åbn netværksporte

Hvis du har en firewall, eller hvis din konsol har forbindelse til et netværk via din arbejdsplads eller skole, skal du muligvis åbne netværksporte for at få Xbox 360-konsollen til at kommunikere med Xbox Live. Du kan få hjælp under Netværksporte, som bruges af Xbox Live.