Fejlkode 8b050008-2a163c39-88e4fcf1 vises, når du forsøger at oprette forbindelse til Xbox Live

Problem

Du kan få vist følgende fejl og meddelelse, når du forsøger at oprette forbindelse til Xbox Live:

Overskrift: Xbox Live

Indhold: "This feature is temporarily unavailable. Please try again later."

Statuskode: 8b050008-2a163c39-88e4fcf1

Det kan betyde, at softwaren på din Xbox 360-konsol ikke er opdateret.

Løsning

Benyt følgende fremgangsmåde for at løse problemet:

1. Genstart konsollen.
  2. Tryk på Xbox Guide-knappen på controlleren.
  3. Gå til Settings, og vælg derefter System Settings.
  4. Vælg Network Settings.
  5. Vælg Wired Network eller navnet på dit trådløse netværk (hvis du bliver bedt om det).
  6. Vælg Test Xbox Live Connection.
  7. Vælg Yes, hvis du bliver bedt om at opdatere konsollens software.