Fejl 8C010003 vises, når du prøver at foretage et køb på Xbox Live

Problem

Du får vist følgende fejlkode og -meddelelse, når du prøver at foretage et køb på Xbox Live:

8C010003

There's a problem with Xbox Live. Please try again later.

Dette kan betyde flere ting:

• Der foretages vedligeholdelse på Xbox Live. Tjek Status for Xbox Live-tjenesten for at se, om Xbox Live kører.
  • Du prøver at købe indhold, der kun kan købes på Xbox.com, via din Xbox 360-konsol.
  • Der er et problem med betalingsmåden.

Løsninger

Du kan prøve at afhjælpe dette problem med følgende løsninger:

• Vent, og prøv at udføre transaktionen senere. Hvis din transaktion ikke gik igennem pga. vedligeholdelse på webstedet, løser problemet formentlig sig selv, hvis du venter nogle minutter.
  • Hvis du prøver at foretage et køb via din Xbox 360-konsol, skal du prøve at bruge computeren i stedet for. Gå til den relevante side på Xbox.com, find det indhold, du vil købe, og prøv at købe det på denne måde.
  • Fjern eventuelle ubenyttede betalingsmåder (kreditkort) fra din Xbox Live-konto. Sådan gør du:
    1. Gå til Min konto på Xbox.com.
    2. Klik på Håndter betalingsindstillinger under Betaling og fakturering. Hvis du bliver bedt om det, skal du logge på med den Microsoft-konto (mailadresse og adgangskode), der er knyttet til din Xbox Live-konto.
      Hvis du ikke kender oplysningerne til din Microsoft-konto, skal du se Microsoft-konto: Ofte stillede spørgsmål.
    3. Klik på Fjern ud for den betalingsmåde, du vil fjerne.
    1. Klik på Ja for at bekræfte fjernelsen.

Du kan finde flere oplysninger om fejlfinding i forbindelse med kreditkortfejl på Xbox Live i Kreditkortfejlkoder på Xbox Live.

Hvis problemet fortsætter, kan du kontakte Xbox Support ved at klikke på linket "Kontakt os" nederst på denne side.