Fejlkode 8C15000C vises, når du foretager et køb via Xbox Live på Xbox 360

Du får vist følgende fejlkode, når du forsøger at foretage et køb på Xbox Live på Xbox 360:

8C15000C

Dette kan skyldes, at der er en fejl i en af følgende oplysninger, som du har angivet:

• Faktureringsadresse
  • Postnummer

De oplysninger, du har angivet, svarer ikke til den faktureringsadresse eller det postnummer, der anvendes til dit kreditkort.

Løsning

Tjek, at du har angivet faktureringsadressen og postnummeret til din Xbox Live- eller Music Pass-konto korrekt. Sørg for, at disse oplysninger svarer til den faktureringsadresse og det nummer, der bruges af dit kreditkortselskab. Du kan se, hvordan du ændrer faktureringsadressen for din Xbox Live- eller Music Pass-konto, i Sådan ændrer eller opdaterer du faktureringsoplysninger på din Xbox Live-konto.