Fejl 8C210007 vises, når du tilmelder dig et gratis Xbox Live Gold-prøvemedlemskab

Du får vist følgende fejlmeddelelse og -kode, når du forsøger at tilmelde dig den gratis 30-dages prøveversion på et Xbox Live Gold-medlemskab:

Sorry, there's a problem with Xbox service. Try again later. For more help with this problem go to (www.xbox.com/errorhelp)
Status code: 8C210007

Det kan betyde et af følgende:

• Xbox Live-tjenesten virker ikke i øjeblikket.
  • Faktureringsoplysningerne for din konto er forkerte.
  • Din konsol kan ikke oprette forbindelse til Xbox-serverne.

Løsninger

Løsning 1: Tjek statussen for Xbox Live-tjenesten

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Xbox Live-kernetjenester: kører
2017-06-24T12:38:03.7461698+00:00

Løsning 2: Tjek oplysningerne på din Microsoft-konto. Benyt følgende fremgangsmåde:

1. Log på ­din Microsoft-konto.
  2. Klik på Fakturering og betaling, og vælg Faktureringsoplysninger.
  3. Følg trinnene til at bekræfte kontoen for at bekræfte kontoen.
  4. Tjek dine faktureringsoplysninger. Klik på Rediger profil, hvis du vil opdatere din adresse. Klik derefter på Betalingsmåder, og vælg en betalingsmåde. Kontrollér oplysningerne for hver betalingsmåde.
  5. Log af din Microsoft-konto, og log derefter på igen.
  6. Prøv igen at tilmelde dig det gratis 30-dages prøvemedlemskab på Xbox Live Gold.

Løsning 3: Foretag fejlfinding af forbindelsen til Xbox-serveren. Det kan du gøre ved hjælp af Løsning til Xbox 360-forbindelsesfejl.