Fejlkode 8c210003 vises, når du forsøger at foretage et køb på Xbox Live

Du får vist følgende fejlkode, når du forsøger at foretage et køb på Xbox Live:

8c210003

Dette kan betyde en af to ting:

• Købet kan ikke foretages med den type Xbox Live-abonnement, som du har.
  • Der er problemer med betalingsmåden.

Løsninger

Løsning 1: Køb et Xbox Live Gold-abonnement, når prøveperioden udløber, og prøv at foretage købet igen

Hvis denne løsning ikke virker, eller hvis du mener, at fejlen skyldes et andet problem med kontoen, skal du prøve den næste løsning.

Løsning 2: Tjek din faktureringsadresse og udløbsdatoen for betalingsmåden

Tjek, at faktureringsadressen for din Xbox Live-konto svarer til den faktureringsadresse, der bruges til dit kreditkort. Kontrollér også, at udløbsdatoen for dit betalingskort ikke er overskredet. Sådan gør du:

1. Gå til Min konto i en browser.
  2. Log på den Microsoft-konto, som du vil ændre, hvis det er nødvendigt.
    Bemærk! Hvis du ikke kan huske mailadressen eller adgangskoden til din Microsoft-konto, skal du se Løsning på problemer med mistet konto eller Løsning på problemer med mistet adgangskode.
  3. Vælg Fakturering og betaling, og vælg derefter Faktureringsoplysninger.
  4. Gennemgå dine faktureringsoplysninger. Hvis der er en fejl, skal du vælge Rediger profil og derefter følge instruktionerne for at opdatere oplysningerne.

Løsning 3: Skift din betalingsmåde

Hvis du mener, at der kan være et problem med den betalingsmåde, der er knyttet til din konto, kan du ændre din betalingsmåde. Sådan gør du:

1. Gå til Min konto i en browser.
  2. Log på den Microsoft-konto, du vil ændre, hvis det er nødvendigt.
    Bemærk! Hvis du ikke kan huske mailadressen eller adgangskoden til din Microsoft-konto, skal du se Løsning på problemer med mistet konto eller Løsning på problemer med mistet adgangskode.
  3. Vælg Tjenester og abonnementer.
  4. Vælg Skift betalingsmåde under Betalt med i afsnittet Xbox Live.
  5. På siden "Skift betalingsmåden for disse abonnementer" skal du vælge den betalingsmåde, der skal ændres, på rullelisten.
    Bemærk! Hvis du vil tilføje en ny betalingsmåde, skal du vælge Tilføj en ny betalingsmetode og Næste. Følg derefter trinnene for at vælge dit kreditkort, dit debetkort eller din PayPal-konto som ny betalingsmåde.
  6. Når du har valgt den betalingsmåde, der skal ændres, skal du vælge Næste og derefter følge instruktionerne for at ændre betalingsmåden.