Fejl 8c230002 vises, når du forsøger at se eller købe indhold på Xbox 360

Følgende fejlkode og -meddelelse vises, når du prøver at få vist eller købe indhold på din Xbox 360-konsol:

8C230002

Sorry, there's a problem with the Xbox service. Try again later.

Det kan betyde, at Xbox Live-tjenesten ikke kører, eller at din konto er blokeret for visse typer indhold, f.eks. indhold, der ikke er klassificeret.

Løsninger

Du kan prøve følgende for at løse problemet.

Løsning 1: Tjek status for Xbox Live-tjenesten

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Køb og brug af indhold: kører
2017-09-20T07:51:54.3289987+00:00

Løsning 2: Rediger dine indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger

Hvis du bruger en forældrekonto, skal du logge på kontoen og kontrollere, at den har ubegrænset adgang til indhold. Du kan redigere dine indstillinger på Xbox 360-konsollen eller online.

Rediger dine indstillinger for onlinebeskyttelse af personlige oplysninger via konsollen

1. Log på den konto, der er problemer med. Gå til hubben Settings, og vælg Privacy.
    2. Gå til panelet Privacy & Online Settings, og vælg Change Settings.
    3. Vælg Customize.
    4. Rul ned, og vælg Member Content, og angiv indstillingen til Everyone.

Rediger dine indstillinger beskyttelse af personlige oplysninger online

1. Log på din Microsoft-konto.
    2. Vælg Beskyttelse af personlige oplysninger og onlinesikkerhed for Xbox under Sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger.
    3. Vælg Onlinesikkerhed på Xbox 360.
    4. Vælg den konto, du loggede på med, og indstil derefter Deling på sociale netværk til Tilladt.
    5. Vælg Gem.

Bemærk! Xbox Live-barnekonti kræver brug af forældregodkendelse fra en Microsoft-forældrekonto. Du kan finde flere oplysninger under Indstillinger for onlinesikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger på Xbox 360

Hvis du bliver ved med at få vist fejlmeddelelsen, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 3: Rediger din børnesikring

Børnesikring kan spærre for visning af indhold, der er klassificeret lavere end de aktuelle klassificeringsindstillinger for konsollen. Kontrollér, at indholdet ikke er skjult på grund af din børnesikring. Du kan redigere dine indstillinger enten på Xbox 360-konsollen eller online.

Rediger din børnesikring via konsollen

1. Log på den konto, der er problemer med, gå til hubben Settings, og vælg Family.
    2. Hvis du har adgangskode til børnesikringen, skal du angive koden.
    3. Vælg Ratings and Content.
    4. Vælg Game Ratings, og vælg derefter All Games.
    5. Vælg Movie Ratings, og vælg derefter All Movies.
    6. Vælg TV Ratings, og vælg derefter All TV Shows.
    7. Vælg Explicit Content, og vælg derefter Allowed.
    8. Vælg Unrated Content, og vælg derefter Allowed.
    9. Tryk på B, og vælg derefter Save and Exit.

Rediger din børnesikring online

1. Log på din Microsoft-konto.
    2. Vælg Beskyttelse af personlige oplysninger og onlinesikkerhed for Xbox under Onlinesikkerhed.
    3. Vælg Onlinesikkerhed på Xbox 360.
    4. Vælg den konto, du loggede på med, og indstil derefter Programmering til Standard.
    5. Vælg Gem.