Fejlkoden 905 vises, når du forsøger at køre en Xfinity-app på Xbox 360-konsollen

Oversigt

Hvis fejlkoden 905 vises, når du forsøger at køre Xfinity-app'en på Xbox 360-konsollen, betyder det, at tjenesten Xfinity On Demand ikke er tilgængelig på det pågældende tidspunkt.

På denne side kan du få mere at vide om fejlkoden 905 og finde ud af, hvad du skal gøre, når du får den.

På denne side

Fejlkode og -meddelelse

Følgende meddelelse vises foran fejlkoden 905:

Service is unavailable, please call.

Problem

Hvis du får vist denne meddelelse og fejlkode, betyder det, at tjenesten Xfinity On Demand ikke er tilgængelig på det pågældende tidspunkt

Løsninger

Hvis du ser denne fejlmeddelelse, skal du ringe til Xfinity Support-linjen på (877) 599-1846.

Relaterede problemer