Statuskode C000-0022 vises, når du prøver at hente en opdatering

Problem

Hvis du får vist følgende statuskode og meddelelse, når du prøver at hente en opdatering, betyder det, at der er foretaget ændringer på konsollen, og at adgangen til konsollen er blevet spærret.

Can't process the update. If the problem persists, go to www.xbox.com/support.

Status Code: xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-0022

Bemærk! Antallet af "x"-tegnene i statuskoden varierer.

Konsollen kan ikke længere oprette forbindelse til Xbox Live, installere softwareopdateringer eller afspille nye spil, som kræver en opdatering af konsolsoftwaren. Få mere at vide om, hvad det betyder, at konsollens adgang til Xbox Live er spærret.

Løsninger

Hvis du vil kunne spille spil offline på konsollen, når dens adgang er spærret, skal du udføre disse trin:

1. Du skal fysisk fjerne netværkskablet eller fjerne den trådløse netværksadapter til Xbox 360 fra konsollen.
  2. Du skal også slå den automatiske pålogning fra, så du kan spille offline. Sådan slår du den automatiske pålogning fra:
    1. Genstart konsollen.
    2. Vælg No, hvis du bliver bedt om at opdatere konsollens software.
    3. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
    4. Gå til Settings, og vælg Profile.
    5. Vælg Sign-in Preferences.
    6. Indstil Profile Auto Sign-in til "Off."
    7. Tryk på B på controlleren for at gå til Xbox Dashboard.

Du kan nu spille dine eksisterende spil offline på konsollen. Hvis du fremover forsøger at logge på Xbox Live eller opdatere din konsolsoftware, opstår der en fejl.