Fejlkoden C000-0032 vises, når du prøver at hente en opdatering

Oversigt

Hvis fejlkoden C000-0032 vises, når du prøver at hente en Xbox Dashboard-opdatering, er der muligvis problemer med forbindelsen til Xbox Live.

Læs denne side for at få mere at vide om fejlkoden C000-0032 og finde ud af, hvad du kan gøre ved den.

Hvis du får fejlkode 3524-0000-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx (xxxx-grupperne i sekvensen varierer afhængigt af andre faktorer, såsom region), når du henter en Xbox Dashboard-opdatering, er downloadprocessen mislykket.

På denne side

Fejlkode og -meddelelse

Følgende meddelelse vises foran fejlkoden C000-0032:

Can't Process the Update. If the problem persists, go to www.Xbox.com/support.

Problem

Hvis denne meddelelse og fejlkode vises, betyder det, at der er problemer med at oprette eller bevare forbindelse til Xbox Live.

Løsninger

1. Prøv at installere opdateringen igen.
  2. Opret en direkte forbindelse mellem din konsol og dit modem ved hjælp af et Ethernet-kabel. Der må ikke være tilsluttet andre enheder til dit modem på dette tidspunkt.
  3. Hvis du stadig har problemer med at oprette eller bevare forbindelsen til Xbox Live, skal du se under Problemer med Xbox Live-forbindelsen.

Bemærk! Du kan også opdatere konsolsoftwaren ved at kopiere opdateringen til et USB-flashdrev eller en disk. Se Fejlfinding i forbindelse med opdatering af konsollens software.