Fejlkoden C000-0185 vises, når du downloader en opdatering til Xbox 360-konsollen

Du får vist følgende fejlmeddelelse og -kode, når du downloader en opdatering til din Xbox 360-konsol:

• Cannot process update.
  • Status code: xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-C000-0185
  • Bemærk! "x"-tegnene varierer.

Dette kan betyde, at det ikke var muligt at downloade til din Xbox 360-konsol.

Løsning

Du kan prøve at løse dette problem ved at se Løs problemer i forbindelse med opdatering af din Xbox 360-konsol.