Fejlkoden C000-0286 vises, når du downloader en opdatering til Xbox 360

Du får vist følgende fejlkode og fejlmeddelelse, når du forsøger at downloade en opdatering til din Xbox 360-konsol:

Can't Process the Update. If the problem persists, go to www.Xbox.com/support.

Error C000-0286

Dette kan betyde, at der er et problem med forbindelsen til Xbox Live.

Løsninger

Du kan prøve at afhjælpe dette problem med følgende løsninger:

Løsning 1: Prøv at installere opdateringen igen. Sådan gør du:

1. Genstart konsollen.
  2. Tryk på Xbox Guide-knappen på controlleren.
  3. Gå til Settings, og vælg derefter System Settings.
  4. Vælg Network Settings.
  5. Vælg Wired Network eller navnet på dit trådløse netværk (hvis du bliver bedt om det).
  6. Vælg Test Xbox Live Connection.
  7. Vælg Yes, hvis du bliver bedt om at opdatere konsollens software.

Løsning 2: Opret en direkte forbindelse mellem din konsol og dit modem ved hjælp af et Ethernet-kabel. Der må ikke være tilsluttet andre enheder til dit modem på dette tidspunkt. Prøv igen at installere opdateringen.

Løsning 3: Hvis du har problemer med at oprette forbindelse eller opretholde forbindelsen til Xbox Live, skal du se Support til netværk.

Bemærk! Du kan også opdatere konsolsoftwaren ved at downloade opdateringen til et USB-flashdrev eller en disk og derefter overføre den til konsollen. Se Fejlfinding i forbindelse med opdatering af konsollens software.