Fejlkoden c00cee04 forekommer, når du forsøger at bruge Xbox Live

Oversigt

Hvis du får vist fejlkode c00cee04, når du forsøger at besøge Xbox Live, er der muligvis et problem med Xbox Live eller med de filer, der er gemt på din Xbox 360-konsol.

Læs denne side for at få mere at vide om fejlkode c00cee04 og finde ud af, hvordan du kan afhjælpe den.

På denne side

Fejlkode og -meddelelse

Fejlkode c00cee04 indeholder følgende meddelelse:

Sorry, there's a problem with the Xbox service. Try again later.

Status code: c00cee04

Problem

Hvis du får denne meddelelse og fejlkode, kan det betyde, at der udføres systemvedligeholdelse på Xbox Live, eller at systemfilerne på din konsol er midlertidigt beskadigede.

Løsninger

Du kan prøve at afhjælpe dette problem med følgende løsninger:

Løsning 1: Prøv igen senere

Vent nogle få minutter, og prøv igen. Xbox Live kan være nede på grund af systemvedligeholdelse. Hvis du vil kontrollere statussen for Xbox Live, skal du gå til Tjenestestatus og se i afsnittet "Tjenestestatus" for en meddelelse om, at Xbox Live er nede.

Hvis du stadig oplever problemet, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 2: Ryd Xbox 360-konsollens systemcache

Hvis du rydder systemcachen på din konsol, fjerner du midlertidige filer og data, som spilopdateringer, pakker til installation af systemopdateringer og gamerbilleder af dine venner.

Bemærk! Når du rydder systemcachen, bliver følgende elementer ikke fjernet:

• Dit gamertag
  • Indhold, som du har hentet
  • Spilfiler
  • Opdateringer til konsolsoftwaren

Sådan ryddes systemcachen:

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren, gå til Settings, og vælg derefter System Settings.
  2. Vælg Storage eller Memory.
  1. Markér en lagerenhed, og tryk derefter på Y på konsollen. (Det er ligegyldigt, hvilken lagerenhed du vælger. Cachen ryddes for alle lagerenheder).
  2. Vælg Clear System Cache.
  1. Vælg Yes, når du bliver bedt om at bekræfte vedligeholdelsen af lagerenheden.

Hvis du stadig oplever problemet, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 3: Ryd Xbox Live-cachen på din Xbox 360-konsol

Xbox 360-konsollen gemmer også midlertidige filer til Xbox Live. Sådan rydder du disse midlertidige filer fra din konsol:

1. Gå til Settings på konsollen, og vælg System.
  2. Vælg Storage, og vælg derefter din primære lagerenhed.
  3. Vælg System Items.
  4. Vælg Marketplace System Data.
  5. Vælg Delete.
  6. Genstart konsollen.
  7. Log på Xbox Live.
Hvis du stadig oplever problemet, efter du har prøvet disse løsninger på denne side, skal du kontakte Xbox Support.

Relaterede problemer