Fejlen C00D1365 vises, når du bruger Zune-softwaren

Bemærk! Fra og med 15. november 2015 er Zune-tjenesten ophørt. Dette kan medføre fejl, hvis du forsøger at streame eller downloade indhold eller at opdatere tjenesten.

Følgende fejlkode vises, når du bruger Zune-softwaren:

C00D1365

Dette betyder, at Zune-softwaren ikke kan oprette forbindelse til Zune Markedsplads og kontrollere brugsrettighederne til dit Music Pass-abonnement. Problemet kan skyldes, at Zune-softwaren ikke kan oprette forbindelse til internettet, eller at Zune-tjenesten er nede.

Løsning

Løsning 1: Tjek status for Zune-tjenesten

Gå til Tjenestestatus for Xbox Live , og tjek, om Zune-tjenesten er tilgængelig. Hvis tjenesten er nede, kan du prøve igen senere.

Løsning 2: Sørg for, at du har forbindelse til internettet.

Måske har du mistet Wi-Fi-forbindelsen, tjenesten kan være nede, eller din router kan være offline eller skal måske genstartes. Her kan du se, hvordan du løser problemer med internetforbindelsen.

Windows 7:

1. Klik på Start, og klik derefter på Kontrolpanel.
  2. Klik på Netværk og internet, og klik derefter på Vis netværksstatus og -opgaver. På denne skærm får du at vide, om du har forbindelse til et netværk.
    • Hvis du ikke har forbindelse til et netværk, skal du klikke på Opret forbindelse til et netværk i statusvinduet og derefter vælge et tilgængeligt netværk.
    • Hvis det viser, at du har forbindelse til et forkert netværk, skal du vælge det rigtige og angive din adgangskode, hvis du bliver bedt om det.

Windows 8:

1.  Gå til startskærmen, skriv kontrolpanel, og tryk derefter på Enter på tastaturet for at få adgang til kontrolpanelskærmen.
  2. Klik eller tryk på Netværks- og delingscenter. På denne skærm får du at vide, om du har forbindelse til et netværk.
    • Hvis du ikke har forbindelse til et netværk, skal du klikke eller trykke på Opret en ny forbindelse eller et nyt netværk.
    • Hvis det viser, at du har forbindelse til et forkert netværk, skal du vælge det rigtige og angive din adgangskode, hvis du bliver bedt om det.

Hvis du stadig ikke kan oprette forbindelse til internettet, kan der være problemer med din internettjeneste. Du kan vente lidt og logge på igen senere eller kontakte internetudbyderen.

Løsning 3: Tjek, at klokkeslæt og dato på din computer er indstillet korrekt

Hvis du vil ændre disse indstillinger, skal du klikke på klokkeslættet og datoen yderst til højre på proceslinjen og derefter klikke på Skift indstillinger for dato og klokkeslæt. Angiv derefter den korrekte dato og det korrekte klokkeslæt.

Løsning 4: Slet webbrowserens historik og midlertidige filer

Sådan gør du:

1. Åbn din browser. Hvis du bruger Windows 8, skal du åbne Internet Explorer på skrivebordet. Tryk på Alt-tasten på tastaturet for at få vist menulinjen.
  2. Hvis du bruger Internet Explorer, skal du klikke eller trykke på Funktioner og derefter klikke eller trykke på Internetindstillinger.
  3. Klik eller tryk på Slet i sektionen Browserdata under fanen Generelt.
  4. Gå til feltet Slet browserdata, og markér afkrydsningsfeltet Midlertidige internetfiler. Fjern markeringen i alle andre afkrydsningsfelter.
  5. Klik eller tryk på Slet.

Genstart Zune-softwaren, og se, om du kan få adgang til elementerne.