Fejl C101A007 vises, når du bruger et kreditkort til at foretage et køb på Xbox Live

Du får vist følgende fejlkode og fejlmeddelelse, når du bruger et kreditkort til at foretage et køb på Xbox Live:

Can't authorize the selected payment option. Please select a different payment option or add a new one.

Status code: C101A007

Dette kan betyde, at din betalingsmetode ikke kan godkendes via din bank, eller at Microsoft registrerer mistænkelig aktivitet og forhindrer opkrævninger.

Løsning

Du kan løse dette problem ved at følge fejlfindingstrinene under Kreditkortfejlkoder på Xbox Live.