Fejl C101A24F vises, når du foretager et køb på Xbox 360

Du får vist følgende fejl, når du forsøger at købe noget via din Xbox 360-konsol:

C101A24F

Løsning

Prøv at slette dit gamertag og rydde cachen på din konsol for at løse dette problem. Sådan gør du:

1. Fjern alt tilbehør, f.eks. dine hovedtelefoner, Xbox 360 Chatpad eller Kinect-sensoren, der er tilsluttet konsollen.
  2. Slet din gamertag-profil og dine gamertag-elementer. Du kan finde flere oplysninger under Administrer gamertag og profil.
  3. Ryd systemcachen to gange. Se Sådan rydder du cachen på Xbox 360.
  4. Gendan din profil. Du kan finde flere oplysninger under Administrer gamertag og profil.

Prøv at foretage købet igen. Hvis denne løsning ikke løser problemet, skal du kontakte Xbox Support.