Fejlen "Xbox Live sign-up or account download is currently unavailable" vises, når du bruger Xbox Live

Du kan få vist følgende fejlmeddelelse, når du forsøger at bruge Xbox Live:

Xbox Live sign-up or account download is currently unavailable.

Please try again later.

Dette betyder, at der er problemer med den Xbox Live-app, du forsøger at bruge, eller med Xbox Live-tjenesten.

Løsninger

Du kan prøve at afhjælpe dette problem med følgende løsninger. Hvis en løsning ikke hjælper, skal du prøve den næste.

Løsning 1: Tjek statussen for Xbox Live-tjenesten

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Xbox Live-kernetjenester: kører
2017-01-21T14:25:22.1539285+00:00

Løsning 2: Test Xbox Live-forbindelsen

1. Gå til Settings, og vælg System.
  2. Vælg Network Settings.
  3. Vælg Wired Network eller navnet på dit trådløse netværk (hvis du bliver bedt om det).
  4. Vælg Test Xbox Live Connection.
  5. Hvis du ikke kan oprette forbindelse til Xbox Live, skal du logge på med dit Xbox Live-gamertag.

Løsning 3: Prøv Løsning til Xbox Live-forbindelsesfejl
Hvis du stadig ikke kan oprette forbindelse til Xbox Live, skal du se Løsning til Xbox 360-forbindelsesfejl

Hvis disse løsninger ikke afhjælper problemet, skal du kontakte Xbox Support.