Error: "Message Can Not Be Sent"

Oversigt

Når du forsøger at sende en besked til en eller flere modtagere via en app på Xbox Live, får du vist fejlmeddelelsen
"Message Can Not Be Sent."

Bemærk! Når du får vist denne fejlmeddelelse, vil du ikke kunne sende beskeder i 24 timer.

Du får vist denne meddelelse, når du overstiger dit tilladte antal daglige beskeder. Præcis hvor mange beskeder, dette er, afhænger af følgende faktorer:

• Hvor mange beskeder du forsøger at sende til fremmede om dagen
  • Hvor mange beskeder du forsøger at sende til venner om dagen
  • Hvor mange unikke modtagere du forsøger at sende til om dagen

Formålet med denne grænse er at forhindre uønskede beskeder til flere modtagere.