Xbox Live-beskeder og -chat på Xbox 360

Brug tekst- eller talemeddelelser til at chatte med dine venner fra din konsol eller computer.

Send tekst- eller talemeddelelser fra en Xbox 360-konsol

1. Log på Xbox Live.
  2. Tryk på Xbox-knappen på controlleren.
  3. Vælg Messages.
  4. Vælg Create New.
  5. Vælg Message.
  6. Vælg et gamertag, eller vælg Enter Gamertag.
  7. Vælg Add Text eller Add Voice.
  8. Gør et af følgende:
    • Hvis du har valgt Add Text:: Skriv din meddelelse her. Du kan bruge tastaturet på skærmen eller et USB-tastatur, der er tilsluttet USB-porten på forsiden af konsollen.
    • Hvis du har valgt Add Voice: Optag en talemeddelelse ved hjælp af hovedtelefonerne eller Kinect-sensoren.
      Bemærk! Når du har optaget talemeddelelsen, kan du gennemse meddelelsen, før du sender den, ved at trykke på Play.
  9. Vælg Send Message.

Send tekstmeddelelser fra en computer

1. Gå til Xbox Live Meddelelsescenter. Log på med din Microsoft-konto, hvis det er nødvendigt.
  2. Vælg Ny meddelelse.
  3. Vælg de venner, du vil sende en meddelelse til, eller angiv deres gamertags, og vælg derefter Tilføj.
  4. Skriv meddelelsen, og vælg derefter Send.

Bemærk! Meddelelser gemmes i op til 30 dage, hvorefter de slettes automatisk.