Funktionen My Pins (Mine udvalgte) på Xbox 360 Dashboard

Oversigt

Du kan fastgøre dine favoritspil, apps og indhold til listen My Pins (Mine udvalgte) på Xbox Dashboard. Derefter kan du få adgang til alt dit udvalgte indhold direkte fra Dashboard.

Fastgør en udvalgt

Der er flere måder til at fastgøre en app, et spil eller en webside til listen My Pins (Mine udvalgte). En nem måde er at fastgøre dine udvalgte direkte fra listen Recent. Sådan gør du:

1. Vælg Recent på Xbox Home.
  2. Markér et emne, du vil fastgøre, og tryk på X for at se Details.
  3. Vælg Pin to Home.

Du kan fastgøre udvalgte emner fra alle de steder, hvor du kan få adgang til indholdet Details eller Overview, som f.eks. My Apps eller My Games.

Du kan også fastgøre et link til en bestemt webside i Internet Explorer. Sådan gør du:

1. Gå til Apps, og vælg My Apps.
  2. Start Internet Explorer.
  3. Tryk på Y for at åbne webhubben. Angiv en webstedsadresse, og vælg derefter Done.
  4. Tryk på Y igen, og vælg ikonet Favorites i adresselinjen.

Dette gemmer websiden på din liste over favoritter. Alle Internet Explorer-favoritter er tilgængelige i Mine udvalgte fra Xbox Home.

Fjern en udvalgt eller flyt en udvalgt op

Du kan enten flytte en udvalgt op eller slette den. Sådan gør du:

Fjerne en fastgørelse

1. Vælg Mine udvalgte fra Xbox-startsiden.
  2. Fremhæv en udvalgt, og tryk på X.
  3. Vælg Fjern udvalgte.

Flytte en udvalgt op

1. Vælg Mine udvalgte fra Xbox-startsiden.
  2. Fremhæv en udvalgt, og tryk på Y.