Xbox Live-grupper på Xbox 360

Oversigt

I en Xbox Live-gruppe kan du invitere op til syv personer til at kommunikere online, mens I ser film eller spiller spil.

Bemærk!

På denne side

Start en gruppe, og inviter venner

Sådan starter du en gruppe:

Bemærk! Du kan få flere oplysninger om, hvordan du finder og kontakter venner, i Find venner, og kontakt dem på Xbox Live.

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
  2. Vælg Party, og vælg derefter Start a Party.
  3. Vælg Invite Players to Party.
  4. Vælg eller angiv gamertags for de venner, du vil invitere til gruppen. Du kan invitere op til syv personer.
  5. Vælg Send Invite.

Inviter en gruppe til et spil

Du kan bruge grupper til at invitere flere personer til at spille et spil i stedet for at invitere enkelte personer én efter én. Sådan gør du:

1. Start en gruppe ved hjælp af fremgangsmåden ovenfor.
  2. Vælg et multiplayerspil.
  3. Tryk på Guide-knappen i spillobbyen, som er det område, hvor spillerne venter på, at et spil skal starte.
  4. Vælg Party, og vælg derefter Invite Party to Game. Følg vejledningen på skærmen. Du kan invitere op til syv personer.

Bemærk! Når spillere deltager i spillet, skifter samtalen automatisk til kanalen Game Chat. Hvis du vil skifte tilbage, skal du se "Skift chatkanal" nedenfor.

Skift chatkanal

Du kan skifte chatkanal for at vælge de spillere, du vil tale med.

Hvis du vil... Skal du gøre dette...
Kun tale med spillere i spillet Trykke på Guide-knappen, vælge Party, Party Options, Chat Channel og derefter vælge Game Chat.
Kun tale med gruppemedlemmer Trykke på Guide-knappen og vælge Party, Party Options, Chat Channel og derefter Party Chat.
Slå lyden fra for en person Trykke på Guide-knappen og vælge Party, spillerens gamertag og derefter Mute.