Gå med eller brug et avatarelement, som du har købt

Find og gå med et avatarelement

Når du har købt et avatarelement, bliver du spurgt, om du vil tage det på. Hvis du vælger Yes, vises elementet på magisk vis på din avatar. Hvis du vil gå med elementet på et senere tidspunkt, skal du gå til Avatar Editor. Du kan også downloade avatarelementet til konsollen, hvor du kan finde elementet og tage det på. Sådan gør du:

1. Vælg din profil på konsollen, og log på.
  2. Gå til social, vælg din avatar, og tryk på A-knappen.
  3. Vælg Customize Avatar.
  4. Vælg Change My Style.

Xbox 360-konsolsoftwaren opdateres med mellemrum. Hvis du ikke har den seneste opdatering, kan du muligvis ikke få vist eller bruge et avatarelement. Du kan også finde ud af, om dine avatarelementer skal opdateres. Udfør trin 1 til 3 ovenfor, og hvis du bliver bedt om at opdatere din avatar, skal du følge vejledningen på skærmen.

Hvis du ikke kan se eller bruge et avatarelement, kan du prøve følgende løsninger.

Løsning 1: Kontrollér, at du bruger det rigtige gamertag

Elementerne i Avatar Store og avatar-priser er kun tilgængelige for det gamertag, der har købt elementet eller låst det op. Hvis du vil bruge et avatarelement sammen med et andet gamertag, skal dette gamertag købe eller låse elementet op.

Offline-gamertags (ikke-Xbox Live-gamertags) kan ikke bruge elementer fra Avatar Store.

Løsning 2: Download elementet igen

Prøv at downloade avatarelementet igen fra din overførselsoversigt. Se Hent indhold igen på Xbox Live.

Løsning 3: Se, om avatarelementet vises på Dashboard

Nogle avatarelementer, f.eks. rekvisitter, understøttes ikke i alle spil. Du kan finde ud af, om problemet er spilrelateret, ved at få din avatar vist i Xbox Dashboard. Hvis avatarelementet fungerer i Dashboard, men ikke i et spil, kan det skyldes, at spillet ikke understøtter avatarelementer.

Løsning 4: Skift din avatars kropstype eller køn

Nogle elementer fra Avatar Store og avatar-priser er kun tilgængelige til en bestemt kropstype eller et bestemt køn. Nogle priser findes både i mands- og kvindeversion, og de kan være forskellige. Hvis du ændrer kropstype eller køn på din avatar, vil tidligere købte avatarelementer eller avatarpriser, som er låst op, muligvis ikke længere være tilgængelige.