Angiv Xbox Live-signaler på din Xbox 360

Fortæl dine venner, hvilket spil du spiller, eller hvilket spil du gerne vil spille

Du kan konfigurere et Xbox Live-signal på din Xbox 360 til at fortælle dine venner på Xbox Live og på sociale netværk, hvilket spil du spiller, eller hvilke spil du gerne vil spille på Xbox Live. Du kan f.eks. sende et signal ud for at fortælle dine venner, at du er interesseret i at spille Halo, mens du ser en tv-udsendelse på din konsol. Uanset hvad du laver, så er det sådan med signaler, at dine venner ved, at det er OK at spørge dig, om du vil spille spillet i dit signal.

Angiv et signal

Det er nemt at give dine venner besked om, at du gerne vil spille. Sådan gør du:

1. Tryk på Guide-knappen  på controlleren.
  2. Gå til Beacons & Activity.
  3. På fanen My Beacons (yderst til venstre) skal du vælge Set Beacon.
  4. Vælg det spil, du vil spille, fra din spilhistorik.

Bemærk! Du kan kun angive signaler for spil, du har spillet.

5. Signaler deles med alle dine Xbox Live-venner, men du kan også dele dem på Facebook ved at vælge Share to social networks.
  6. Rediger eventuelt kommentaren for signalet.
  7. Vælg Set Beacon.

Bemærk! Hvis du ikke tidligere har delt noget på Facebook fra din konsol, vil du blive bedt om at angive dine Facebook-logonoplysninger.

Skærmen

Nu vil dine venner kunne se, hvilke spil du er interesseret i at spille. Du kan have op til tre signaler angivet på én gang.

Få vist signaler

Visningen Friends på skærmen med sociale aktiviteter viser din vens signaler.

Du kan se dine venners signaler direkte i vennevisningen. Når du har valgt en ven, og du ser signalsymbolet ved siden af en spiltitel, så ved du, at de har angivet et signal og ønsker at spille. Når du starter et spil, får du desuden en meddelelse om, at en eller flere af dine onlinevenner gerne vil spille det pågældende spil. Du kan invitere dem med i dit spil.

Fjern et signal

Når du har angivet et signal, kan du når som helst fjerne det. Sådan gør du:

1. Tryk på Guide-knappen  på controlleren.
  2. Gå til Beacons & Activity.
  3. På fanen My Beacons (yderst til venstre) skal du vælge det signal, du vil fjerne, og derefter vælge Remove Beacon.

Fejlfinding i forbindelse med signaler

Du kan finde oplysninger om fejlfinding i Fejlmeddelelser ved brug af Xbox Live-signaler.