Den sociale scene på Xbox Live

Har du en Xbox 360, og vil du gerne i kontakt med andre gamere? På Xbox Live kan du hurtigt og nemt kontakte og kommunikere med andre. Du kan deltage i eller være vært for grupper, invitere venner til at spille, chatte med venner og meget mere. På denne side beskrives det, hvordan du skal gøre.

Find dine venner, og spil med dem

Xbox Live er det perfekte sted, hvis du vil have kontakt med dine venner eller finde nye venner. Du kan chatte, deltage i spilbegivenheder og dele billeder.

Lad os først se på, hvordan du kan finde venner og kontakte dem ved at sende invitationer til din venneliste eller starte en gruppe.

Find venner, og kontakt dem på Xbox Live

Fanen Social på Xbox 360 Dashboard

Få at vide, hvordan du finder og kontakter dine venner på Xbox Live. Få at vide, hvordan du sender en invitation til vennelisten, starter en gruppe, fjerner en ven m.m.

Xbox Live Social

Skærmen

Med beskeder, chat og grupper på Xbox Live kan du kommunikere med dine venner og andre spillere. Få at vide, hvordan du aktiverer chat, og hvilket tilbehør du skal bruge.

Du kan også bruge Xbox Live-signaler til at få kontakt med venner og andre gamere. Med signaler kan du fortælle dine venner og andre gamere, hvornår du spiller, og hvilke spil du vil spille.

Angiv og foretag fejlfinding af Xbox Live-signaler

Symbol for Xbox Live-signal

Brug Xbox Live-signaler til at fortælle dine venner, hvilket spil du spiller, eller hvilke spil du gerne vil spille på Xbox Live.

Hvis du har en Kinect-sensor, kan du bruge den til at tage billeder og optage videoer og dele de gode øjeblikke med familie og venner. Det er en god måde at holde forbindelsen på. Sådan kan du dele billeder og videoer ved hjælp af Kinect-sensoren:

Del eller slet Kinect-billeder og -videoer

Foto af en Kinect-sensor til Xbox 360

Få at vide, hvordan du tager billeder og optager videoer med Kinect-sensoren og deler dem med venner og familie. Du får også at vide, hvordan du sletter billeder og videoer fra Kinect.

Sociale apps gør det nemt

Leder du efter en app, som du kan bruge til sociale aktiviteter? Vi har dækket dig godt ind. Du kan surfe på internettet, fremvise en Ford Mustang, du selv har designet, eller bestille pizza til dig og dine venner!

Apps: Alle apps

Find de Xbox Live-apps, der giver dig mulighed for at kontakte og kommunikere med dine venner.

Beskyt din familie og dine personlige oplysninger

Din families sikkerhed online er en topprioritet for os. Hvis du er bekymret for sikkerheden online, så har vi her nogle forslag til dig.

Indstillinger for onlinesikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger på Xbox 360

En Xbox Live-avatar foran ikonet for Xbox Live-indstillinger, der vises på et tv
Få at vide, hvordan du beskytter dine personlige oplysninger og din familie ved hjælp af indstillingerne for onlinesikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger på Xbox.

Fejlfinding af problemer

Hvis du oplever problemer, har vi løsningerne. Få at vide, hvordan du løser problemer med Xbox Live-grupper og Xbox Live-chat.

Få at vide, hvordan du løser problemer med Xbox Live-grupper og Xbox Live-chat

To børn spiller Xbox 360. Et Facebook-logo vises øverst til venstre på billedet
Hvis du oplever problemer med grupper eller chat, så har vi løsningerne. Få at vide, hvordan du foretager fejlfinding af problemer med Xbox Live-grupper og Xbox Live-chat.