Fejlfinding af problemer med Bing-stemmesøgning på Xbox 360

Hvis Bing-stemmesøgning ikke finder de søgeudtryk, du har bedt om, kan du prøve følgende.

Først skal du prøve at se, hvad der står i øverste højre hjørne på resultatsiden, hvor der står "Searching for...". Her står det, som Bing-søgningen tror, at du sagde.

Der kan være flere grunde til, at Bing-stemmesøgning ikke forstår, hvad du siger:

Der kan være for meget baggrundsstøj i rummet

Prøv at begrænse niveauet af baggrundsstøj i rummet, hvis det er muligt. Det kan hjælpe at flytte din sensor til en placering, hvor den bedre kan høre dig.

Du skal muligvis køre lydkalibrering af Kinect-sensoren igen

Lydkalibrering af Kinect kan være med til at kalibrere og tune mikrofonen i din Kinect-sensor til rummet. Prøv at bruge Kinect-lydtuneren. Sådan gør du:

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren.
  2. Gå til Settings.
  3. Vælg Kinect Tuner.
  4. Vælg Audio.
  5. Følg vejledningen på skærmen.

Du skal tale højt og tydeligt

Prøv at tale langsomt og højt og med en klar stemme, når du bruger Bing-stemmesøgning.

Kinect kan have problemer med at genkende accenter og visse ord. Hvis du ikke får nogen brugbare resultater, kan du prøve at foretage en tekstsøgning.

Din sensor er placeret et sted, hvor den forstyrrer mikrofonen

Afhængigt af placeringen af din Kinect-sensor kan der være andet udstyr eller anden elektronik, der forstyrrer mikrofonen.

• Kinect-sensoren må ikke placeres på en højttaler eller på andet udstyr, som larmer eller vibrerer.
  • Sensoren må ikke placeres direkte oven på en anden elektronisk enhed. En enhed med en blæser kan forstyrre mikrofonen.
  • Mikrofonerne på din Kinect-sensor må ikke blokeres. Der er flere mikrofoner nederst på forsiden af Kinect-sensoren.

Din søgeterm er for kompliceret

Bing-stemmesøgning kan have svært ved at genkende og behandle visse lange eller komplicerede søgetermer. Prøv en kortere og mere enkel søgning, og se, om problemet fortsætter. Hvis din søgeterm stadig ikke genkendes, kan du prøve at søge via dit skærmtastatur eller din chatpad.