Fejlfinding i forbindelse med Xbox Live-grupper på Xbox 360

Du kan starte en Xbox Live-gruppe på din Xbox 360-konsol og invitere op til syv venner til at se film, spille et spil eller blot chatte online. Gruppe-appen bruger et peer-to-peer-netværkssystem til at forbinde din konsol med dine venners konsoller, så det er meget vigtigt, at du finder ud af, hvordan dit lokale netværk er konfigureret, når du skal finde årsagen til problemet.

Hvis du har problemer med en Xbox Live-gruppe, kan du prøve løsningerne nedenfor.

På denne side

Se status for Xbox Live-tjenesten

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Xbox Live-kernetjenester: kører
2017-01-20T20:21:27.7056421+00:00

Sørg for, at din konsol er konfigureret korrekt til Xbox Live-grupper

Hvis du vil deltage i eller oprette en gruppe, skal du have følgende:

Du kan finde flere oplysninger i Xbox Live-grupper på Xbox 360.

Hvis du ikke kan høre eller tale med nogen i en gruppe

Hvis du eller dine venner ikke kan høre alle i en Xbox Live-gruppe, skal du se Fejlfinding i forbindelse med problemer med Xbox Live-chat på Xbox 360.

Hvis spil på Xbox Live går langsomt

Hvis spillet i din Xbox Live-gruppe er langsomt, kan du prøve Løsning af problem med langsom forbindelse på Xbox 360.

Hvis du ikke kan deltage i en gruppe

Hvis du ikke kan deltage i en Xbox Live-gruppe, kan der være en anden i gruppen, som har NAT-problemer (Network Address Translation). Det kan du finde ud af ved at få alle i gruppen til at teste deres Xbox Live-forbindelse. Sådan gør du:

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren, gå til Indstillinger, og vælg derefter Systemindstillinger.
  2. Vælg Network Settings.
Indstillingen Network Settings er markeret på skærmen System Settings
  1. Vælg Wired Network eller navnet på dit trådløse netværk (hvis du bliver bedt om det).
  2. Vælg Test Xbox Live Connection.
Indstillingen
  1. Hvis du er logget på en profil, skal du vælge Yes, når du får besked om, at alle brugere bliver logget af, når netværksforbindelsen testes. Vælg derefter Continue.

En NAT-advarsel vises som et gult udråbstegn:

Skærmen

Hvis en af deltagerne i gruppen får vist en NAT-advarsel, skal vedkommende udføre trinnene i Løsning af NAT-fejl på Xbox 360.

Prøv løsningen til Xbox 360-forbindelsesfejl

Hvis du ser en anden type fejl, når du tester din netværksforbindelse, skal du prøve at udføre de trin, der er angivet i Løsning til Xbox 360-forbindelsesfejl.