Ofte stillede spørgsmål om synkronisering af musik med skyen

Find svar på almindelige spørgsmål om synkronisering af musik med skyen via disse kanaler:

• Windows 8.1
  • Windows RT 8.1
  • Windows Phone 8
  • Xbox One
  • Xbox 360

Bemærk!

• Du kan lytte til din musik fra alle computere og enheder med Windows 8 eller Windows RT. Med et Xbox Music Pass kan du også høre musik via din Xbox One- eller Xbox 360-konsol, music.xbox.com, Windows Phone 8 og iOS- eller Android-enheder.
  • Du kan downloade og synkronisere med maksimalt fire forskellige enheder, der har Xbox Music-appen installeret. (Disse enheder omfatter computere eller tablets med Windows 8.1 eller Windows RT 8.1, Xbox One- og Xbox 360-konsoller og Windows Phone 8-enheder).

Emner

Sp.: Hvordan synkroniserer jeg fra Music-app'en med skyen?

Musikappen kan scanne din musiksamling og sammenligne oplysningerne med det Xbox Music-katalog, der er lagret i skyen. Hvis der bliver fundet et match, tagges denne musik, og den bliver tilgængelig for streaming via Windows 8.1 eller Windows RT 8.1. Hvis du har et Xbox Music Pass, kan du også streame til Windows Phone 8, Android- og iOS-enheder og Xbox One og Xbox 360 fra music.xbox.com.

Sådan aktiverer du synkronisering med skyen:

1. Start Xbox Music-appen i Windows 8.1 eller Windows RT 8.1.
  2. Stryg fra højre side af skærmen, eller flyt til øverste eller nederste højre hjørne for at åbne amuletpanelet.
  3. Tryk eller klik på Indstillinger, og tryk eller klik derefter på Indstillinger.
  4. Sørg for, at Musik i skyen er indstillet til "Til".

Sp.: Hvordan streamer jeg musik til en Xbox One- eller Xbox 360-konsol fra Windows 8.1 eller Windows 8.1 RT?

Bemærk! Hvis du vil streame musik til din Xbox 360- eller Xbox One-konsol, skal du have et Xbox Music Pass.

Benyt følgende fremgangsmåde for at streame musik til din Xbox-konsol:

På Xbox One

1. Tryk på menu-knappen på controlleren.
  2. Vælg Settings, eller sig "Xbox, go to Settings".
  3. Vælg Preferences.
  4. Vælg Allow Play To streaming under "System & app".

På Xbox 360

1. Installer Xbox SmartGlass på din Xbox 360-konsol.
  2. Gå til settings på Xbox Dashboard.
  3. Vælg System.
  4. Vælg Console Settings.
  5. Vælg Connected Devices.
  6. Indstil Xbox SmartGlass Apps til "On" og Play To til "On".

Sådan starter du streaming fra Windows 8.1 eller Windows RT 8.1:

1. Stryg fra højre på startskærmen, eller peg med markøren i skærmens nederste højre hjørne, og vælg amuletten Enheder.
  2. Vælg afspil, og vælg den enhed, der skal afspille din musik.

Din musik afspilles gennem din Xbox-konsol.

Sådan starter du streaming af musik fra din Xbox-konsol:

1. Gå til Music på Xbox-konsollen.
  2. Vælg app'en Xbox Music, og gå til My Music.
  3. Find en sang, video eller afspilningsliste, som du vil afspille.
  4. Markér den, og vælg derefter Play.

Sp.: Hvordan kan jeg streame min musik fra skyen til en anden persons computer eller enhed, der kører Windows 8.1 eller Windows RT 8.1?

Hvis du vil høre musik fra skyen på en Windows 8.1- eller Windows RT 8.1-baseret computer eller enhed, som ikke er din egen, skal du først oprette en Windows-brugerkonto på denne computer eller enhed. Når du er logget på denne konto, kan du få adgang til din musik ligesom på din egen computer.

Sådan gør du:

1. Stryg til højre på startskærmen på din computer eller enhed, eller placer markøren nederst til højre på skærmen, og vælg derefter amuletten Indstillinger.
  2. Vælg Skift pc-indstillinger.
  3. Vælg Brugere.
  4. Vælg den konto, du vil bruge, under Andre brugere, eller vælg Tilføj en bruger, og skriv mailadressen og adgangskoden til den Microsoft-konto, du vil bruge.
  5. Log af, og log derefter på som en ny bruger.

Sp.: Hvad betyder ikonerne?

Hvert ikon har en bestemt betydning:

picture

Dette nummer er tilgængeligt for dig i skyen, og du kan afspille det, når enheden er offline. Disse numre er også tilgængelige på enhver enhed med Windows 8.1 eller Windows RT 8.1, som du er logget på. Hvis du har et Xbox Music Pass, kan du også afspille dette indhold på din Windows Phone 8 eller Xbox One- eller Xbox 360-konsol.

picture

Dette ikon angiver, at du kan benytte streaming, og du kan se og afspille indholdet fra enhver enhed med Windows 8.1 eller Windows RT 8.1. Hvis du har et Xbox Music Pass, kan du også streame dette indhold til din Windows Phone 8 eller Xbox One- eller Xbox 360-konsol.

Bemærk! Hvis du ikke har et aktivt Xbox Music Pass, kan der indimellem komme reklamer, når du afspiller dit indhold.

picture

Dette ikon betyder, at indholdet ikke er blevet synkroniseret med skyen endnu, men synkroniseringen er i gang.

Hvis du ikke kan se ikonet, betyder det, at du ejer indholdet, og at det kun er tilgængeligt på denne enhed. Hvis du vil gøre indholdet tilgængeligt på andre enheder, skal du se "Hvordan synkroniserer jeg fra Musik-appen med skyen?"

Sp.: Hvordan kan jeg nøjes med kun at få vist den musik, der er tilgængelig på tværs af alle mine enheder?

Start Musik-appen i Windows 8.1 eller Windows RT 8.1, og gå til din samling: Vælg I skyen på den første rulleliste til højre for feltet Sange.

picture

Sp.: Hvorfor kan jeg ikke føje et bestemt album eller en bestemt sang til min musik i skyen?

Hvis du tilføjer din egen musik. og albummet/sangen ikke umiddelbart svarer til vores oplysninger, kan du forsøge at søge ved at bruge linket Don’t see the right album? nederst på "matchningskærmen". Vi arbejder hele tiden på at udvide vores udvalg af Xbox Music i skyen, men det er muligvis ikke alle sange, der kan streames i dit område.

picture

Sp.: Et bestemt album eller en bestemt sang stemte ikke fuldstændigt overens. Hvordan kan jeg afhjælpe det?

Hvis du på noget tidspunkt bemærker et forkert match for musik, der allerede er i din sky, skal du markere det, stryge app-panelet opad (eller højreklikke på din skærm) og klikke på Match albumoplysninger. Dette fungerer på samme måde, som når du i første omgang føjer musik til skyen.

picture

Sp.: Hvis jeg deaktiverer musikmatchning, mister jeg så min musik i skyen?

Musikmatchning fungerer med sange og album, efterhånden som de tilføjes på din pc eller enhed, så hvis du allerede har matchet din samling tidligere, vil deaktivering af matchning ikke påvirke det, der allerede er i din sky.

Hvis du vil deaktivere synkronisering af musik i skyen, skal du stryge fra højre eller gå til det øverste højre eller nederste højre hjørne på skærmen og trykke eller klikke på Indstillinger. Tryk eller klik derefter på Indstillinger. Indstil derefter Skysamling til "Fra". Dette vil forhindre enheden i at blive opdateret med ændringer på andre Xbox Music-enheder, men det vil ikke påvirke dine andre enheder.