Oversigt over Xbox Music

Hvis du har en pc eller tablet med Windows 8 eller Windows RT kan du helt gratis streame millionvis af numre via Xbox Music. Søg efter en kunstner, et nummer eller et helt album, og afspil straks den musik, du vil høre.

Xbox Music-app

Xbox Music-appen følger gratis med Windows 8 og Windows RT, og den giver dig mulighed for at købe og streame musik (og høre din egen musik) via din pc. Hvis du har et Xbox Music Pass, kan du også streame musik via skyen til dine andre enheder.

Få flere oplysninger om Musik-appen.

Xbox Music Pass

Et Xbox Music Pass giver dig mulighed for at streame numre og købe musik via din pc, tablet, Xbox-konsol eller Windows Phone uden at blive forstyrret eller afbrudt af reklamer. Hvis du har Windows 8 eller Windows RT, kan du streame musik til din pc i en begrænset periode uden at købe et Music Pass. Læs mere om Xbox Music Pass, eller få et nu.

Xbox Music Store

I Xbox Music Store og Windows Phone Store finder du fantastiske numre, albummer, podcasts og mere, du kan lytte til. Noget af det kan du frit afspille, downloade eller sample, men de fleste elementer kan købes gennem Musik-appen i Windows 8 og Windows RT og på din Windows Phone.

Du kan finde flere oplysninger i Sådan køber du musik i Xbox Music Store til Windows 8, Windows RT eller Windows Phone og Xbox Music og Xbox Video: Køb én gang, og afspil overalt.

Downloader

Et af de bedste ting ved dit Xbox Music Pass er, at du kan hente lige så meget musik, som du vil, fra Xbox Markedsplads. Når du har downloadet musik ved hjælp af dit Music Pass, kan du afspille musikken fra din computer og derefter synkronisere den med en enhed, så du kan afspille den på farten.

Du kan finde flere oplysninger i Ofte stillede spørgsmål om synkronisering af musik.

Stream musik

Med et Xbox Music Pass i Musik-appen får du adgang til millioner af numre, som du straks kan streame helt gratis til din pc eller tablet. Og du kan oprette og gemme afspilningslister, så du hurtigt kan få adgang til dine favoritnumre. Med et Xbox Music Pass-abonnement kan du streame musik til:

• Din Xbox 360-konsol.
  • Enhver computer, når du bruger Musik-appen eller Zune Musik + Video-softwaren.
  • Zune HD-afspillere og Windows Phone-telefoner, der er knyttet til dit Xbox Music Pass.

Du kan finde flere oplysninger om, hvad du kan gøre, i Xbox Music Pass.

Musikskyen

En af de bedste funktioner i Xbox Music er muligheden for at få adgang til din egen musiksamling via skyen. Når du føjer din musik til musikskyen, kan du afspille den via din Xbox-konsol, din Windows Phone 8 eller en anden pc (efter du har logget på med din Microsoft-konto).

Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du føjer din musik til Musik-appen og skyen, i Ofte stillede spørgsmål om synkronisering af musik med skyen og Føj musik til Xbox Music i Windows 8.