Om Xbox Music Pass

Få mere at vide om Xbox Music Pass

Med et Xbox Music Pass kan du lytte til millioner af sange når som helst uden at skulle købe millioner af sange. Et Xbox Music Pass-abonnement giver dig mulighed for at streame og hente så mange sange, du ønsker fra Xbox Music Store og lytte til dem, så længe du har dit abonnement.

Du kan få et Xbox Music Pass til 1 måned eller spare penge og få et årligt pass. Du får 12 måneder til 10 måneders pris. Dit abonnement bliver automatisk fornyet i slutningen af hver periode, medmindre du opsiger det.

Du kan se den aktuelle pris ved at gå til Xbox Music Pass og trykke eller klikke på Prøv det.

Med et Xbox Music Pass kan du gøre følgende:

• Afspil numre et ubegrænset antal gange.
  • Download et ubegrænset antal sange til din computer og synkronisere dem et ubegrænset antal gange til din Windows Phone. Du kan finde flere oplysninger under Using Xbox Music Pass on your computers and devices.
  • Stream musik fra Xbox Music Store til din Xbox-konsol. Du kan også bruge Radio på din Xbox-konsol for at lytte til vilkårlige afspilningslister.

Bemærk! Dit Xbox Music Pass er kun til personligt, ikke-kommercielt brug. Det er kun beregnet til at bruges af én person. Indhold, tilbud og funktioner kan variere afhængigt af dit land eller område. Se flere oplysninger under Vilkår for anvendelse af Xbox Live.