Sådan lytter du til musik på konsollen

Afspil musik

Du kan lytte til musik på Xbox 360-konsollen ved at tilslutte en bærbar medieafspiller, isætte en cd eller afspille musik fra konsollens harddisk.

Lyt til musik

Afspil musik på en bærbar medieafspiller

picture
  1. Slut medieafspillerens synkroniseringskabel til en USB-port på Xbox 360-konsollen. Der findes to USB-porte foran på konsollen bag en oval åbning.

2. Tryk på Guide-knappen på controlleren.

3. Gå til Media, og vælg derefter Music Player.

4. Vælg Portable Device.

5. Vælg den musik, du vil afspille.

Sådan ripper du en cd til harddisken

Følg disse trin, hvis du vil rippe (kopiere) musik fra en cd til harddisken:

1. Isæt en musik-cd i konsollens diskskuffe. Musikafspilleren starter automatisk.

2. Vælg Rip CD.

3. Vælg de numre, du vil kopiere til harddisken, og vælg derefter Rip CD.

Afspil musik, mens du spiller et spil

Du kan afspille musik fra en bærbar musikafspiller eller harddisken, mens du spiller et spil. Her kan du se hvordan:

1. Slut din bærbare medieafspillers synkroniseringskabel til en USB-port på forsiden af Xbox 360-konsollen.
picture
  1. Start et spil, og tryk derefter på Guide-knappen på controlleren.
  2. Gå til Media.
  3. Vælg Select Music.
  4. Vælg placeringen af den musik, du vil høre (harddisken eller en tilsluttet medieafspiller).
  5. Tryk på Guide-knappen for at vende tilbage til spillet.
  6. Musikken afspilles i stedet for soundtracket til spillet, hvis spillet understøtter brugerdefineret musik.

Afspil iPod-musik (AAC-format)

Du kan afspille MP3-filer fra din iPod på enhver Xbox 360-konsol. Når du vil lytte til musik, som er gemt i AAC-format (Advanced Audio Coding), skal du hente Optional Media Update, som fås på Xbox Live (se fremgangsmåden nedenfor).

Bemærk! Xbox 360-konsollen kan kun afspille AAC-filer, som ikke er beskyttede af DRM (Digital Rights Management). Beskyttede AAC-filer er nedtonede i Xbox Dashboard.

Overførsel af Optional Media Update

Når du vil hente AAC-filer, som ikke er DRM-beskyttede, skal du først installere Optional Media Update.

Sådan gør du:

1. Gå til Bing, og søg efter "Optional Media Update".
  2. Vælg Optional Media Update.
  3. Vælg Optional Media Update igen.
  4. Vælg Confirm Download. Overførslen er gratis.
  5. Når overførslen er fuldført, skal du vælge Continue og derefter vende tilbage til Xbox Dashboard.

Vigtigt! Hvis du bruger en vens konsol, og du allerede har hentet Optional Media Update på din konsol, kan du ikke hente det igen. Optional Media Update kan kun hentes af en gamertag én gang. Hvis du vil lytte til dine AAC-filer, som ikke er DRM-beskyttede, hjemme hos en af dine venner, skal din ven hente Optional Media Update.

Relaterede problemer