Sælge din musik i Xbox Music Store

Sådan sælger du din musik i Xbox Music Store

Hvis du er selvstændig musiker eller kunstner, kan du lære, hvordan du sælger din musik i Xbox Music Store. Du kan gøre dette ved at arbejde med flere virksomheder, der leverer musik til Xbox Music Store. Hver virksomhed har sit eget system og sin egen proces til accept af musik og betaling af royalties. Derfor skal du kontakte følgende virksomheder direkte for at få flere oplysninger:

Hvis din musik allerede er til salg i Xbox Music Store, og du har nogle spørgsmål, skal du kontakte den virksomhed, der leverer din musik til Xbox.