Xbox Music-skyen

Oversigt

Med Xbox Music har din musik forbindelse til skyen. Dette betyder, at du kan lytte til alle dine yndlingssange, uanset hvor du er logget på Xbox Music.

Enhver pc med Xbox Music har gratis forbindelse til skyen. Føj dine yndlingssange til Musik, når du er hjemme, og du vil finde det samme fantastiske udvalg af sange på dit arbejde. Med et Xbox Music Pass kan du også afspille din musik på enheder med Windows Phone 8, Windows 8.1 og Windows RT 8.1, på Xbox One- og Xbox 360-konsoller, på iOS-enheder og Android-enheder og på music.xbox.com – så du misser aldrig et beat, uanset hvor du er.

Sådan matches din musik i skyen

Med millioner af tilgængelige sange i skyen kan det være vanskeligt at vide, hvor du skal starte. Det er her, musikmatchning kommer ind – vi kan starte din private skysamling med den musik, du allerede har på din pc.

Når du har tilføjet musikken fra din pc, vil du i Xbox Music blive spurgt, om du ønsker at høre din musik på andre enheder. Se efter denne meddelelse i din samling, eller find den senere ved at trykke eller klikke på Indstillinger og derefter på Indstillinger.

Musikmatchning finder automatisk numre og album på din pc, der svarer til det, der er på Xbox Music, og tilføjer derefter disse numre fra din musiksamling i skyen. Derefter vises de automatisk på dine andre enheder, der har forbindelse til skyen, og du kan afspille dem fra en Xbox One- eller Xbox 360-konsol, en Windows Phone 8 og en iOS- eller Android-enhed. Du vil også kunne afspille dem fra music.xbox.com og fra en enhed med Windows 8.1 eller Windows RT 8.1 og et Music Pass.

Nogle gange er det svært at finde et nøjagtigt match automatisk. Du kan når som helst overtage kontrollen (selv når musikmatchning er deaktiveret) ved at markere et album og vælge Add To og derefter Music in the Cloud (kun tilgængelig med et gyldigt Xbox Music Pass). Dette giver dig mulighed for at vælge det bedst tilgængelige match fra Xbox Music.

Stream fra skyen

Gratis musik, du har føjet til din skysamling, vil blive ledsaget af lejlighedvise reklamer, når du streamer den til dine andre pc'er. Hvis du selv kopierer musikfiler på tværs af dine enheder, vil du ikke høre nogen reklamer. Xbox Music Pass-abonnenter kan altid lytte til alle enheder uden reklamer.

Du kan altid downloade musik, som du har købt særskilt, og hvis du er Xbox Music Pass-abonnent, kan du hente streamingmusik ved at vælge mere og klikke på Download.

Afspil musik lokalt

Hvis du vil afspille musik lokalt, skal du vælge på denne pc i rullemenuen ud for Sange.

picture