Med Xbox Music kan du lytte til numre og se musikvideoer på Xbox 360

Stream musik og musikvideoer via din Xbox-konsol

Du kan streame musikvideoer fra Xbox Music Store til din Xbox 360-konsol. Med et Xbox Music Pass (tidligere Zune Music Pass) kan du få adgang til tusindvis af numre og musikvideoer via din konsol. Sådan gør du:

1. Log på konsollen med dit Xbox Live-gamertag.
  2. Gå til Music, og vælg appen Xbox Music.

Bemærk! Hvis du ikke har hentet Xbox Music-appen, eller hvis der er behov for en opdatering, hentes appen automatisk.

Find eller søg efter musik og musikvideoer. Vælg en sang, afspilningsliste eller musikvideo, som du vil streame.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg bruge Cloud Locker i Xbox Music på min Xbox-konsol?

Med et Xbox Music Pass-abonnement får du adgang til Cloud Locker-tjenesten i Xbox Music og de afspilningslister osv., som du opretter på din konsol. Du kan også få adgang til Cloud Locker-tjenester fra en computer, der kører Windows 8 eller Windows RT, eller på en Windows Phone.

Hvordan kan jeg se gratis musikvideoer?

Med et Xbox Music Pass-abonnement kan du streame musikvideoer helt gratis til din Xbox-konsol. Du kan få at vide, hvordan du streamer videoer, i Stream eller download Xbox Video.

Hvad skal jeg bruge for at kunne afspille musik og musikvideoer på min Xbox-konsol?

Du skal bruge et Xbox Music Pass (eller et Zune Music Pass) for at kunne afspille musik eller musikvideoer på din konsol.

Hvis du ikke har et Music Pass, kan du stadig gå på opdagelse i Xbox Music.

Jeg har problemer med at starte Xbox Music-appen på min Xbox-konsol.

Prøv at slette appen, og installer den derefter igen. Sådan gør du:

1. Gå til Settings, og vælg System.
  2. Vælg Storage, og vælg derefter din primære lagerenhed (sandsynligvis harddisken eller hukommelsesenheden).
  3. Vælg Games and Apps.
  4. Rul ned til appen Xbox Music.
  5. Vælg Y, og vælg derefter Delete.
  6. Gå tilbage til Xbox Home, gå til Recent, og start Xbox Music-appen igen.

Hvad er forskellen mellem et Zune-tag og et gamertag?

Der er ingen forskel mellem et Zune-tag og et gamertag. Du kan bruge den samme konto til Zune og Xbox 360.

Kan jeg bruge mit Xbox Music Pass på flere konti?

Nej. Et Music Pass kan kun knyttes til én Xbox Live-konto eller ét gamertag.

Hvordan kan jeg opsige mit Music Pass?

Hvordan kan jeg forny mit Music Pass?

Hvordan administrerer jeg min Xbox Music-konto?

Du kan administrere din Xbox Music-konto ved at vælge Account Management under My Music i appen Xbox Music på Xbox-konsollen. Du kan også administrere den med Xbox Music-appen til Windows 8, Zune-softwaren på din computer eller via Min kontoXbox.com. Du logger på med din Microsoft-konto (tidligere Windows Live ID).

Xbox Live-tjenesten er ikke tilgængelig.

Under forsøg på at få adgang til Xbox Music fra Xbox-konsollen vises følgende fejlmeddelelse: "Xbox Live service is not available". Prøv følgende:

Løsning 1: Tjek status for Xbox Live-tjenesten.

Løsning 2: Acceptér Vilkår for anvendelse:

1. Gå til Vilkår for anvendelse af Xbox Live.
  2. Acceptér Vilkår for anvendelse, hvis du bliver bedt om det.
  3. Start Xbox Music på Xbox 360-konsollen.