Alle de videoer, du tidligere har købt via Xbox Video, mangler eller kan ikke længere afspilles på Xbox 360

Der er ingen af de film og episoder, du tidligere har købt (bortset fra downloads), i din samling.

Løsninger

Du kan løse dette problem ved at føje sikkerhedsoplysninger til din Microsoft-konto. Gå til Sikkerhedsbeviser til Microsoft-konto – oversigt, og følg vejledningen for at føje sikkerhedsoplysninger til din Microsoft-konto. Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte Xbox Support.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Alle de videoer, du tidligere har købt via Xbox Video, mangler eller kan ikke længere afspilles på Xbox 360", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?