Køb og lej videoer på din Xbox 360-konsol

Oversigt

Få at vide, hvordan du køber og lejer videoer (tv-serier, film og musikvideoer) på din Xbox 360-konsol.

Løsninger

Sådan køber eller lejer du en film på din Xbox-konsol

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren, og vælg derefter Xbox Home.
  2. Vælg tv & movies, og vælg så Xbox Video.
  3. Vælg movies.
  4. Vælg en af mulighederne for at gennemse de titler, der er tilgængelige. Vælg f.eks. Featured.
  5. Gennemse titlerne, og vælg så, hvilken film du vil se.
  6. Hvis du vil se en film, skal du vælge Rent eller Buy.

Flere oplysninger om filmleje

Når du lejer en film via Xbox Video, har du adgang til den i 14 dage. Denne periode på 14 dage begynder, når du foretager købet. Når du starter afspilningen af videoen, begynder et andet ur at tikke: Du har herefter en periode på 24 timer, hvor du kan se filmen, så mange gange du vil.

Lad os sige, at du lejer en film kl. 15.00 den 1. maj. Hvis du starter med at se filmen kl. 20.00 den 5. maj, udløber din lejeperiode kl. 20.00 den 6. maj.

Bemærk! I modsætning til en film, som du køber, skal en film, som du lejer, afspilles på den enhed, den blev lejet på (f.eks. Xbox 360-konsollen, en computer eller en Windows Phone 7).

Sådan køber eller lejer du en video på din Xbox-konsol

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren, og vælg derefter Xbox Home.
  2. Vælg tv & movies, og vælg så Xbox Video.
  3. Vælg TV.
  4. Vælg en af mulighederne for at gennemse de titler, der er tilgængelige. Vælg f.eks. New Releases.
  5. Gennemse titlerne, og vælg så, hvad du vil se.
  6. Hvis du vil se videoen, skal du vælge en købsmetode som Buy Season Pass eller See all episodes for at gennemse og købe enkelte episoder.

Se gratis tv-serier på din Xbox-konsol

Xbox Video giver dig et fremragende udvalg af de seneste gratis tv-serier i vores katalog. Du kan vælge mellem 100 episoder, som du kan se gratis.

1. Tryk på Guide-knappen på controlleren, og vælg derefter Xbox Home.
  2. Vælg tv & movies, og vælg så Xbox Video.
  3. Vælg TV.
  4. Vælg Free TV.
  5. Gennemse titlerne, og vælg så, hvad du vil se.
  6. Hvis du vil se videoen, skal du vælge Purchase.

Se tv-serier eller film i HD-format

Du kan downloade og afspille film og videoer i HD-format direkte fra din Xbox 360-konsol på dit HD-tv ved hjælp af et HDMI-kabel, Xbox 360-komponent HD AV-kablet eller Xbox 360 VGA HD AV-kablet. Fuld 1080p-opløsning er kun tilgængelig med Xbox 360 og kræver et HDCP-aktiveret HD-tv, som understøtter 1080p, samt et HDMI-kabel eller Xbox 360 VGA HD AV-kablet.

Hvis dit hjemmenetværk er hurtigt nok, kan du også streame videoer. Med Xbox 360-konsollens HDMI-forbindelse eller Xbox 360 VGA HD AV-kablet kan du se opløsninger på op til 1080p. Med Xbox 360-komponent HD AV-kablet kan du se opløsninger på op til 720p eller 1080i.

Du kan også se SD-videoer (480p) på de fleste tv med et af følgende: Xbox 360-komponent HD AV-kabel, Xbox 360 VGA HD AV-kabel, Xbox 360 Composite AV-kabel eller Xbox 360 S-video AV-kabel. AV-porten på dit tv bestemmer, hvilket kabel du skal bruge.

Streaming og download

Når du køber eller lejer en video fra Xbox Video, skal du muligvis beslutte, om du vil streame eller downloade den.

Streame for at se nu

Streaming er en god mulighed, hvis du har en hurtig netværks- og internetforbindelse, og du vil se videoen med det samme. Selvom enhver internetforbindelse understøtter download af en video, anbefales en bredbåndsinternetforbindelse (kabel, DSL eller LAN) til Xbox Video, især hvis du vil streame videoer.

Hvis du ikke ved, om din forbindelse er hurtig nok til streaming, er det ikke noget problem – der køres en forbindelsestest, før du streamer en video, for at sikre, at streaming er praktisk for dig. Da netværkshastigheder kan variere afhængigt af netværksaktivitet (herunder downloads i baggrunden), udføres denne test, hver gang du streamer.

Hvis dit netværk ikke er hurtigt nok til at streame videoen, får du besked, før du bekræfter betalingen. Hvis dit netværk er for langsomt til HD-streaming, kan du muligvis streame SD-versionen eller blot downloade titlen i stedet for.

Downloade til afspilning senere

Download er en god ide, hvis du har en langsom internetforbindelse, hvis du vil være sikker på at få den bedst mulige videokvalitet fra start til slut, eller hvis din computer eller enhed er offline, når du ser videoen.

Uanset om et netværk er kabelbaseret eller trådløst, kan downloadhastighederne variere afhængigt af region, internetudbyder og det enkelte netværk. Du kan optimere downloadhastigheden ved at bruge en bredbåndsinternetforbindelse og en kabelbaseret (i stedet for trådløs) forbindelse til Xbox Video.