Beslut, om du vil streame eller downloade Xbox Video til din Xbox 360.

Når du køber eller lejer en video fra Xbox Video Store på en pc eller enhed med Windows 8.1 eller Windows RT 8.1 eller på en Windows Phone, skal du beslutte, om du vil streame eller downloade videoen på din Xbox 360-konsol. Denne artikel hjælper dig med at vælge.

Stream for at afspille nu

Streaming er en god valgmulighed, hvis du har en hurtig netværks- og internetforbindelse, og du vil se en video med det samme.

Første gang du prøver at streame en video på din Xbox 360-konsol, køres der en forbindelsestest for at tjekke, om det er muligt at streame. Hvis dit netværk ikke er hurtigt nok til at streame videoen, får du besked, før du bekræfter betalingen. Hvis dit netværk er for langsomt til HD-streaming (højdefinition), kan du muligvis streame SD-versionen (standarddefinition) som et alternativ eller blot downloade videoen i stedet for.

Download for at afspille senere

Hentning af en video er en god valgmulighed, hvis du har en langsom internetforbindelse, hvis du vil være sikker på at få den bedst mulige videokvalitet, eller hvis du er offline, når du ser videoen. Selvom en bredbåndsinternetforbindelse (kabel, DSL eller LAN) anbefales til Xbox Video, understøtter de fleste internetforbindelser downloading af en video.

Når du har bekræftet betalingen, starter downloadingen med det samme. Når en vis procentdel af videoen er blevet downloadet, vises knappen Play, og du kan derefter begynde at se videoen. Du kan også fuldføre downloadprocessen og gå til din videosamling for at afspille videoen senere.

Hvis du har problemer med at streame eller downloade en video, skal du kontakte Xbox Support.