Log på
Del denne side

Beslut, om du vil streame eller downloade Xbox Video til din Xbox 360

Når du køber eller lejer en video, skal du beslutte, om du vil streame eller downloade den. Denne artikel hjælper dig med at vælge.

Stream for at afspille nu

Streaming kræver høj båndbredde, så det er en god valgmulighed, hvis du har en hurtig netværks- og internetforbindelse. Og det er den eneste mulighed, hvis du vil se en video med det samme.

Der køres en forbindelsestest, når du forsøger at streame en video på din Xbox 360-konsol. Hvis dit netværk ikke er hurtigt nok til at streame videoen, får du besked, før du bekræfter betalingen.

Bemærk! Hvis du ikke kan streame videoen i HD, kan du muligvis streame SD-versionen (Standard Definition).

Hvis du vil vide mere om, hvordan du kan gøre dit netværk hurtigere, skal du se Løsning af problem med langsom forbindelse på Xbox 360.

Download for at afspille senere

Hvis din internetforbindelse ikke er så hurtig, kan du i stedet downloade. Download er også en god mulighed, hvis du vil være sikker på, at du får den bedst mulige videokvalitet. Desuden kan du se videoen, mens du er offline. Vi anbefaler, at du bruger en bredbåndforbindelse, f.eks. kabel eller DSL, til Xbox Video. De fleste internetforbindelser understøtter download af videoer.

Når du har bekræftet betalingen, starter downloadingen med det samme. Der vises en afspilningsknap, så snart videoen er begyndt at blive downloadet. Du skal blot vælge Afspil-knappen for at begynde at se videoen. Du kan også fuldføre downloadprocessen og gå til din videosamling for at afspille videoen senere.

Hvis du har problemer med at streame eller downloade en video, skal du kontakte Xbox Support.