Tidligere købte Xbox-videoer mangler eller kan ikke længere afspilles på Xbox 360

Du købte videoer eller har videoer, der er købt via Xbox Video på din Xbox 360-konsol, men videoerne mangler eller kan ikke afspilles.

Løsninger

Du kan prøve at afhjælpe dette problem med følgende løsninger:

Løsning 1: Tjek, at du har forbindelse til Xbox Live

Hvis der er problemer med forbindelsen, kan du prøve Løsning af Xbox Live-forbindelsesfejl.

Løsning 2: Log på din Xbox 360-konsol med den konto, du brugte, da du købte indholdet

Hvis du allerede er logget på med den konto, du brugte til at købe indholdet, men stadig oplever problemet, kan du tjekke disse:

Hvis det er angivet, skal du downloade din profil igen. Dette kan måske løse problemet. Du kan finde yderligere hjælp i Download din Xbox Live-profil til en anden Xbox 360-konsol, eller download den igen.

• Findes indholdet i fakturerings- og købsoversigten til en anden konto, som er gemt på din Xbox 360-konsol? Hvis du har adgang til andre konti på din Xbox-konsol, skal du se fakturerings- og købshistorikken for disse konti for at se, om købet blev foretaget med en anden profil.

Hvis du finder indholdet i fakturerings- og købsoversigten til en anden profil på din Xbox 360-konsol, skal du downloade denne profil igen til din Xbox 360-konsol. Prøv derefter at afspille indholdet igen. Hvis du vil downloade en profil igen, skal du se Download din Xbox Live-profil til en anden Xbox 360-konsol, eller download den igen.

Løsning 3: Opdater din købsoversigt.

Dette gør du ved at slette indholdet og derefter downloade det igen. Sådan gør du:

Vigtigt! Hvis du følger disse trin, mister du adgang til det materiale, du eventuelt har lejet.

1. Gå til Settings fra Xbox Dashboard.
  2. Vælg System Settings.
  3. Vælg Storage.
    Bemærk! Hvis du bliver bedt om at vælge en lagerenhed, skal du vælge All Devices.
  4. Vælg Memory Unit.
  5. Vælg System Items.
  6. Hvis de findes, skal du slette både Marketplace System Data og Rights Database.
    Bemærk! Det kan godt ske, at ingen af filerne findes. Det er ikke noget problem.
  7. Ryd systemcachen. (Gør dette tre gange, før du fortsætter til næste trin).
  8. Sluk konsollen, og tænd den igen.
  9. Start appen Xbox Video .
  10. Vælg Min profil.
  11. Vælg Kontostyring.
    Bemærk! Hvis feltet i øverste venstre hjørne viser "Show Movies", skal du markere dette og ændre det til "Show TV Shows".
  12. Tryk på knappen X på din controller for at vælge Refresh Purchase History.

Denne fremgangsmåde burde få dine videoer til at blive indlæst igen. Når du har opdateret købshistorikken, skal du lige vente et par minutter for at sikre, at alt indholdet er blevet indlæst. Hvor lang tid det tager afhænger af størrelsen på dit videobibliotek og din forbindelseshastighed.

Hvis du stadig oplever problemet, skal du kontakte Xbox Support.