Se Xbox Video på Xbox 360

Når du køber eller lejer en film eller et tv-program på Xbox Video, har du adgang til filmen eller programmet fra din samling på alle dine enheder. Du kan se filmen eller programmet på Windows 8.1, Windows RT 8.1, Xbox One, Xbox 360, Windows Phone 8 eller på XboxVideo.com.

Se Xbox Video på et tv eller en skærm, der understøtter HD

HD-visning

Hvis du vil se HD-videoer i HD-kvalitet på et tv eller en skærm, der understøtter HD, fra din Xbox 360-konsol, skal du downloade videoen fra Xbox Video Store til din Xbox 360-konsol. Du kan derefter afspille videoen på dit tv eller din skærm i HD-kvalitet med en af følgende tilbehørstyper:

• HDMI-kabel
  • Xbox 360-komponent HD AV-kabel
  • Xbox 360 VGA HD AV-kabel

SD-visning

Du kan se SD-videoer (standard definition) på de fleste pc'er, tv'er og skærme ved at sende videosignalet fra en Xbox-konsol eller pc med en af følgende tilbehørstyper:

• Xbox 360-komponent HD AV-kabel
  • Xbox 360 VGA HD AV-kabel
  • Xbox 360 Composite AV-kabel eller Xbox 360 S-video AV-kabel
  • Bemærk!

• AV-indgangen på tv'et eller computerskærmen afgør, hvilket kabel du skal bruge.
    • Flere faktorer påvirker den opløsning, du ser, når du afspiller en video, som du har købt eller lejet fra Xbox Video Store, herunder videoens billedkvalitet (HD eller SD), afspillerens funktioner, kablet, der bruges til at overføre videosignalet fra enheden til skærmen, og tv'et eller skærmens funktioner.

Køb eller lej én gang, og se videoen, når det passer dig, og hvor det passer dig

Du kan leje eller købe en film eller et tv-program på en enhed, og derefter se videoen på enhver enhed med Xbox Video (f.eks. Xbox One, Xbox 360, en Windows 8.1-pc, en Windows 8.1 RT-tablet, Windows Phone 8 eller XboxVideo.com).

Bemærk! Når du skifter mellem enheder, skal du sørge for at logge på med den Microsoft-konto, du brugte, da du købte videoen.

Bærbare bogmærker

Med bærbare bogmærker kan du altid vende tilbage til det sted i videoen, hvor du stoppede, når du skifter mellem flere enheder. Med bærbare bogmærker kan du starte med at se købte eller lejede videoer på en enhed og derefter skifte til en anden enhed og se videoen færdig fra det punkt, hvor du stoppede den.

Bemærk! Når du skifter mellem enheder, skal du sørge for at logge på med den Microsoft-konto, du brugte, da du købte videoen.