Se Xbox-videoer på din Xbox 360-konsol

Oversigt

Når du køber eller lejer en video fra Xbox Video Store, kan du se den via Xbox 360-konsollen på et tv eller en skærm, som understøtter SD- eller HD-kvalitet.

Bemærk! Når du lejer en video fra Xbox Store, kan du kun se den på den enhed, den blev lejet til (din konsol, computer eller Windows Phone).

Enheder

Tv eller skærm

Hvis du vil se HD-videoer i HD-kvalitet på dit HD-tv eller din HD-skærm, skal du afspille dem på HD-kompatibelt hardware ved hjælp af et HDMI-kabel, komponent-kabel eller VGA-videokabel.

Du kan afspille en HD-video, som du har købt eller lejet fra Xbox Video Store, på et kompatibelt HD-tv på to måder:

• Tilsluttet en Xbox 360-konsol. Download videoen fra Xbox Video Store til Xbox 360-konsollen, og afspil videoen på dit HD-tv ved hjælp af et HDMI-kabel, Xbox 360-komponent HD AV-kabel eller Xbox 360 VGA HD AV-kabel.

Fuld 1080p-opløsning er kun tilgængelig med en Xbox 360-konsol og kræver et HD-tv, som understøtter 1080p, og som er HDCP-protokolaktiveret (High-bandwidth Digital Content Protection), samt et HDMI-kabel eller Xbox 360 VGA AV-kablet.

Hvis dit hjemmenetværk er hurtigt nok, kan du også streame videoer. Med Xbox 360-konsollens HDMI-forbindelse eller Xbox 360 VGA HD AV-kablet, kan du se opløsninger op til 1080p. Med Xbox 360-komponent HD AV-kablet kan du se op til 720p eller 1080p.

• SD-videoer. Du kan se SD-videoer på de fleste tv'er med et af følgende:
    • Xbox 360-komponent HD AV-kabel
    • Xbox 360 VGA HD AV-kabel
    • Xbox 360 Composite AV-kabel eller Xbox 360 S-video AV-kabel.

AV-indgangen på dit tv afgør, hvilket kabel du skal bruge.

Skærmopløsning

Flere faktorer påvirker den opløsning, du ser, når du ser en video, som du har købt eller lejet fra Xbox Video Store, herunder videoens billedkvalitet (HD eller SD), afspillerens funktioner, kablet, der bruges til at overføre videosignalet fra enheden til skærmen, og skærmens funktioner.