Fejl 0xc00d36c4 vises, når du afspiller en sang eller en video

Du får vist følgende fejlmeddelelse, når du prøver at afspille en sang eller se en video i Xbox Music, Film og tv eller Media Player:

0xc00d36c4
This item's file format may be unsupported, the file extension may be incorrect, or the file may be corrupted.

Det betyder, at nummeret eller videoen er i et filformat, der ikke understøttes. Dette problem kan f.eks. forekomme, hvis nummeret eller videoen er i MKV-, FLAC- eller MIDI-format.

Løsninger

Du kan prøve at afhjælpe dette problem med en af følgende løsninger:

• Løsning 1: Afspil filen i en anden medieafspiller. Du kan f.eks. prøve at afspille filen i Windows Media Player.
  • Løsning 2: Konverter filen til et format, der understøttes. Du kan f.eks. konvertere filen til WMA-, WMV- eller MP3-format.
  • Løsning 3: Se oplysningerne om Xbox 360 på denne side: Ofte stillede spørgsmål om afspilning af video og lyd på Xbox 360.